Gość Kaaban Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Składam kompa dla siostry do netu. Mam juz wszytsko oprócz mobo. Potrzebuje czegos pod sA mam Athlona 1800+(palomino :D) . AThlon ma fsb 133oryginalnie ale sie popsul i trzeba obniżac do 100 :( (wazne ze dziala) Co polecacie tak do 80zl?? prosze o szybkie odp pozdro kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 GIGABYTE 7VAX [85 zł] ECS L7S7A2 [85 zł] Z najważniejszych rzeczy mają AGPx8, obsługę FSB do 400MHz i kontroler ATA/133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 na tym GB pójdzie ten athlon napewno?? bo na tym drugim jest fsb 266-400 i wtedy tez ójdzie (na tej drugiej??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Na obu tych plytach bedzie dzialal Twoj procek! Biorac pod uwage te dwie, to rozsadniejszym wyborem bedzie Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jest napisane, że najniższa to 133MHz, a zwykle można puścić procka dużo niżej. Nawet na mojej mobo można puścisz procka na 100MHz (a RAM na 50MHz). Sam widzisz fakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mam Athlona 1800+(palomino :D) . AThlon ma fsb 133oryginalnie ale sie popsul i trzeba obniżac do 100 :( (wazne ze dziala) 1703541[/snapback] a jaka masz plyte glowna i pamiec? mam to samo na ecs k7s5a i sdr, po wlozeniu ddr wszystko chodzi jak powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Polecam tego GB. Sam mam, od innego usera wzięłem za 89zeta(aktualnie nie ma wystawionej aukcji z tą płytą). Śmiga pięknie, ale za bardzo na niej nie pokręcisz. Stabilna, ale nie do o/c, ale jeżeli tak jak ja nie kręcisz procka (tylko np. grafe) to będzie świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 a jaka masz plyte glowna i pamiec? mam to samo na ecs k7s5a i sdr, po wlozeniu ddr wszystko chodzi jak powinno 1703898[/snapback] Płyty juz nie ma bo sie zjarała :/ (jakis soltek nie pamiętam dokladnie) a pamięc jakis no-name 256/266mhz pozdro kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...