KeviN Malents Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Cześć! Mam pewien problem, mianowicie jak slucham mp3, czy to przez winampa czy tez przez inny player to przy używaniu innych aplikacji np. przeglądanie stron, "chodzenie" po katalogach dysku etc. to dźwięk sie kaszani. Nie wiecie co jest grane? Update sterów nic nie dał. Próbowałem na drugiej karcie ESS (wbudowanej w płyte) i jest to samo:/ Specyfikacje maszyny: Pentium /// 550E, 256 SDRAM, ForteMedia FM801 PCI WinXP SP2 Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 1. Taśma 40pin do dysku? 2. Priorytet Winampa (ustaw) lub zainstaluj najnowszą wersję. 3. Trochę słaby sprzęt na XP. Mam nadzieję, iż style i animacje są wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeviN Malents Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ad.1 Nie wiem :oops: Ad.2 Próbowałem, bez zmian Ad.3 Niee. To raczej nie wina sprzętu. Wcześniej mialem cel466+128Mb i tak nie bylo :/ Ciekawi mnie tylko jedna sprawa. W winXP jak włącze Winampa i włącza mi się jakiś grający banner na stronie, czy włącze inne źródło dźwięku to grają wszystkie naraz, w Win98 gra tylko jedna aplikacja. Moze to cos przez to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Spotkałem się z tym problemem. Winne są sterowniki karty dżwiękowej. Zainstaluj najstarsze jakie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...