piotres Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 witam http://service.futuremark.com/compare?2k3=4087862 Jestem 2 a chcialbym moze zawalczyc o 1st place na orbie jesli chodzi o Ti4400 :) Mam MSI Ti4200 agp 8x oraz abita nf7. stery do gpu mam chyba najlepsze jesli chodzi o gf4 i marka 03 ... ale - jakie sa najwydajniejsze stery nforce'a pod 3dMarka 2003 ?? z gory thx za pomoc pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 witam 1710448[/snapback] Może warto by było zmienić bios na jakiś zmodowany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Rozumiem, że karta chłodzona FC (?). Z v-modem (?). Pytam, bo strasznie "namieszałeś" w opisie z ORBa. Co do sterów- u jednego dobre te u drugiego te. Warto chyba przetestować kilka- będziesz miał 100% pewność. Instalacja/deinstalacja (jakiś drivecleaner or somfyn :-) ) to kwestia minut. Od siebie mogę tylko powiedzieć, że w przypadku 3DM01 najlepsze były 40.72 (wiem że mowa tutaj o 3DM03 ale to i tak cenne info chyba 8-) ). Edit- opsss- właśnie doczytałem- pytasz o stery do chipsetu a nie do GPU- sorki :oops: . Edytowane 21 Października 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może warto by było zmienić bios na jakiś zmodowany?? 1710462[/snapback] Biosa karty ?? A jak to sie flasciach!e i skad wziazc nowy bios ? :D sorki za lame .. :oops: Tak karta chlodzona byla DoD (freon), CPU tez . pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 piotres a na których drajwerach teraz szalejesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) 6.31 REMIX Beta ..wiem ze do SPI te sa the best :-P Edytowane 21 Października 2005 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 No ja używam tych samych remixów. Ponoćsą nowsze. Ale jest to instalka oznacozna 2.4. Może wypróbuj te? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Też mam te remixy i są najlepsze jakie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...