ki3x3k Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 przy graniu w gierki czasami wiesza kompa tak ze dzwiek staje... nie wiem jak sobie z tym poradzic... ostatnio w nba 2k6 podczas szybkiego przesuwania suwaka od jasnosci obrazu odrazu sie wiesza:(... prosilbym bardzo o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mol_ek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mysle ze to wcale nie musi byc wina k. muzycznej. Wylacz dzwiek i sprawdz czy nadal tak sie dzieje. ja podekrzewam ze przegrzewa Ci sie karta graficzna lub prock sprawdz to oraz pzy okazji inne komponenty czyli pamiec, zasilacz itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jeżeli Twój komputer jest taki jak w podpisie, to objawy są dość typowe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 hmm typowe ?? jak mam all na default to jest tak samo ;)... w necie kiedys pamietam ze bylo o czyms takim... zwisy dzwieku etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 to mzoe byc problem z gra lub jakimis sterami. albo przeceniasz mozliwosci sprzetu. podaj jakie gry i na jakich ustawieniach ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 hmmm w kazdej teraz... zwis taki dzwieku i odrazu zwis kompa :/... what the hell :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a moze zasilacz dogorywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 dobra ok juz sobie poradzilem... wypadlo mi z glowy ze na procu puscilem wentyl na 5V :]i sie grzal biedak... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...