amorfiz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam A wiec mam nadzieje ze mi ktos pomoze ;] Wiec mozna powiedziec ze jestem szczesliwym posiadaczem Karty X-fi Elite pro i chcialbym zakupic do niej odpowiednie glosniki poczatkowo zastanawialem sie nad Creative Gigaworks ale po zaglebieniu sie troszke w temat stwierdzilem ze byla by to zbrodnia dla mozliwosci tej karty. tak wiec pytanie ? Co kupic najlepiej ? moge sobie pozwolic na wydatek do 3.000 zl i musi to byc zestaw 7.1 w gre wchodzi rowniez zestaw do kina domowego chodzi mi zeby kupic wiadomo najlepsze glosniki do tej kwoty jak narazie znalazlem cos takiego http://www.agdrtv.com/zestawy_kolumn/sony_savs300.asp z tym ze to chyba bez wzmacniacza ;/ pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Creative Gigaworks gorzej od tego sony nie zagra. Za 3000 PLN władowane w 8 głośników i wzmacniacz i tak ciężko będzie wykorzystać możliwości tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...