sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Gdy robię Uruchom->msconfig, nie otwiera się. Da się to otworzyć w inny sposób? Poza tym Alt+Ctrl+Delete-->też nic się nie dzieje. Ponadto miałam Nortona w autostarcie, był na pasku a teraz nagle go nie ma [i nie da się go otworzyć] Proszę o pomoc. Edytowane 22 Października 2005 przez sylwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Właśnie w Uruchom nie działa [pomyliłam się] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Właśnie w Uruchom nie działa [pomyliłam się] 1712565[/snapback] Masz wirusa. Mialem to samo. Pare sekund po instalacji, Kaspersky (antywirus) go wykryl i unieszkodliwil. pozdrawiam Edytowane 22 Października 2005 przez SlowsilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 masz na 100% wirusa, mialem tak kiedys, niestety nie pamietam jak sie to nazywalo. raczej tylko reinstall systemu, najbezpieczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A może to windows 2000 - tam msconfiga nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 http://securityresponse.symantec.com/avcen...spybot.nlx.html tu jest wszystko na temat, jesli nie da rady sie połączyć ze stronką symanteca to na pewno wirus W32.Spybot.NLX, może sie nazywać inaczej u innych producentów programów av. W skrócie twoży plik o nazwie iTunesMusic.exe, dodaje do rejestru to > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\rdriv HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wscsvc HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\iTunesMusic na stronce jest opisane dokladnie jak usunąc ale ja i tak proponuje Format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 no niestety nie mam kasperskiego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A może to windows 2000 - tam msconfiga nie ma 1712629[/snapback] tam jest chyba services.msc czy jakoś tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 na stronę symanteca wejść mogę, ale jak mam otworzyć rejestr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 uruchom>regedit potem F3 i szukaj tych 3 > rdriv wscsvc iTunesMusic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 nie mogę-otweira się ale po sekundzie samo sie zamyka:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 nie mogę-otweira się ale po sekundzie samo sie zamyka:/ 1713745[/snapback] wersja testowa powinna wystarczyc : http://www.kaspersky.pl/download.html?s=prod_download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 albo spróbuj użyć jakiegoś regecleanera czy cuś dzie są opcja wyłączania rzeczy w autostarcie i grzebania w rejestrze z tego co pamietam to ten wir nie blokuje takich programików :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ale do Kasperskiego trzeba mieć klucz licencyjny:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ale uparliście się na tego Kasperskiego. 1. Są inne antywirusy - darmowe także. 2. Na stronce Nortona/Pandy/MKS może być na to specjalny programik do naprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Na stronie Pandy są skanery on-line, które wykrywają spyware, wirusy itp, ale likwidują tylko wirusy:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 No i jeszcze teraz doszło do tego że mi tlen i gg nie działa--> wyłącza się :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Nie chce cie martiwc ale ostatnio mialem podobnyproblem u kolezanki. Zasmiecony wirusami system, niedzialajace programy... Zaden antywirus sobie z tym nie dawal rady a naprawa systemu jesli bylabywogle mozliwa to trwalaby za dlugo. Najlepiej w takim wypadku przeinstalowac Winde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...