extremeee Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Tak jak w temacie nie wiem co wybrac - robie przesiadke z zestawu dual 2 x 256 Twinmos 2,5 cl - krecily sie na fsb do 225 - ale obnizyc na cl 2,0 sie nie dalo :) chce kupic 1 kostke 512 ktora pozniej rozszezyc o jeszcze jedna i polaczyc w dual... Jakiej firmy albo na jakich kosciach pamieci beda najlepsze ? Dodam ze ceny 1 kostki 512 maja sie zamykac w 210 zl :) Czy ktoras z firm oferuje kostki bardziej podatne na podkrecanie czy to raczej to samo ? Pozdrawiam :) Z gory dizeki za wypowiedzi - sprawa dla mnie pilna.. Edytowane 25 Października 2005 przez extremeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) twinmosy utt a geile value w wiekszosci przypadkow to hyniksy d43 Edytowane 27 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Możesz zrobić ankietę - hehe. Ja jestem za Geil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 nie-geile będą dobre :D mam same niemiłe doswiadczenia z geilami value,, tylko ładnie wyglądają a poważnie - pewnie adata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) wlasnie ja tez bym bardzo chcial wiedziec jakie pamiatki wziac :]... pozdrawiam Edytowane 17 Listopada 2005 przez ki3x3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...