Skocz do zawartości
Gość Overclocked

Zatrzymano Głównego Dostawce Piratów Na Stadion

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tylko dziwi postawa osób mających neta i kupująca gry itp. u piratów skoro sama może mieć to co mu pirat sprzeda, prawie za darmo..... I dzięki temu pirat nie zarabia a co za tym idzie piractwo zaczeloby ginąć z różnych miejsc publicznych (Stadion X itp.).

A tak ogólnie to mnie oni(piraci stojący w tych miejscach publicznych) strasznie śmieszą...

Ok rozumiem państwo o duzym bezrobociu ale chłopaki przeciez jest milion innych sposobów na legalne i lepsze zarabianie a nie czekanie na idiotów nie umiejących korzystać z neta...

Wieć kocząć mój post brzmiący bez sensu to po co dawać zarobić piratowi skoro sam możesz sie po cichu nim stać..... ;P

ide dalej zasysać NFSMW (pc) :D i mam aLL piratów i nie tylko w du**e

p0zdr0 aLL

Edytowane przez Tymin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie? Takie samo zastosowanie komputera jak zadne inne.

troche bez sensu to zdanie ale powiedzmy, ze wiem o co Ci chodzilo :)

i nie jest to takie samo zastosowanie komputera jak kazde inne.

gry to jest zwykla zabawa, jesli uwazasz, ze kradziez tylko i wylacznie dla przyjemnosci jest dozwolona to zal mi Ciebie ... :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche bez sensu to zdanie ale powiedzmy, ze wiem o co Ci chodzilo :)

i nie jest to takie samo zastosowanie komputera jak kazde inne.

gry to jest zwykla zabawa, jesli uwazasz, ze kradziez tylko i wylacznie dla przyjemnosci jest dozwolona to zal mi Ciebie ... :]

Ech, przejezyczenie...

Nie uwazam, ze kradziez dla rozrywki jest lepsza, wrecz przeciwnie. Ale nie uwazam tez, ze same gry nie sa wystarczajacym powodem, zeby miec Windowsa lub tez nie miec Linuxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieć kocząć mój post brzmiący bez sensu to po co dawać zarobić piratowi skoro sam możesz sie po cichu nim stać..... ;P

ide dalej zasysać NFSMW (pc) :D i mam aLL piratów i nie tylko w du**e

Popieram, wszak czasem nawet lepiej ściagnąć jakiegoś trial i załadować do niego cracka i już zaoszczędziliśmy kilkadziesiąt lub kilkaset dolców, róbcie tak naprawdę. :) Zapewne znacie do tego kilka fajnych stronek, nawet tam wcskasz i dajesz znac autorowi czy dany crack działa z daną wersją. Mali piraci powodzenia. Kasę lepiej wydać na zabawę niz karmić grubych prezesów. :lol2: Edytowane przez Davidcopperfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak. Róbcie tak, to szybko wylecicie z forum. Kolega nie czytał regulaminu. :angry:

a ja robiąc maly OT prosiłbym "kolege moderatora" aby odpowiedział na moje PM, ktre wysłałem z 3 dni temu..no zero odzewu od niego jak narazie, a to bardzo niekulturalnie :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi