Skocz do zawartości
SuChyY

Ja chyba tez cos wymysle - kolejny LOL na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje zalozyc osobne forum pod tytulem ALLEGRO LOL. Szkoda zasmiecac tak pozytecznej oslej laczki. Swoja droga jestem w szoku jakie debilne spoleczenstwo mamy. Komputer umieja wlaczyc i przejrzec internet a wykazuja taka tepote 8O SZOK. 1000 lat za murzynami.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee tam ... sa lepsze ... sprzedaja kota w worku albo tapety na pulpit za 10 gr , helm do picia piwa :P

http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/87/8717/871730/8717309

lub jak nakrecic czeski film ... full tego jest zobaczcie katerogie pozostale >> dziwactwa >> ZUPELNIE ODJECHANE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW! czego to loodziki nie wymyślą :-). Ale na pocieszenie ze ode mnie za potencjometr 470 ohm 2W chcieli 16 złociszy (AXEL!!!) 

A swoją drogą to dodam to do działu AllegroLOL na mojej stronce :-).

Na tym Alegro to juz jest jakaś plaga Powiekszanie wacka, wyczynowa jazda [boże :lol: ] super e-booki ze sposobem jak sie zarobić itd.

A po licytacji dostniesz na e-maila 150Kb jakiś bzdur :twisted: za ktore zapłaciłeś parenaście złotych, żenada.

Ale najbardziej chce mi się smiac z tych lolków co kupują takie bzdury, chyba niepotrafią użyć googli.com

Jeśli Alegro by szanowało swoich klientów to powinno kasować takie głópie oferty

p.s chyba kupie te "tajniki oc" :lol: :lol: :lol: buhahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi