AndyN Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Oto co znalazłem: http://www.unirad.com.pl/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 chieftec'i z oknem, jakimiś tam blokami, duża chłodznicą, i na kółkach ciekawe jaki ma stosunek power/cena ... :?: ceny... hmmm... wysokie żeby nie powiedzieć zayye duze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Już bardziej opłaca się sprowadzić Koolance'a - wizualnie dużo bardziej dopracowane no i ta automatyka.... przedewszystkim power który zdobył uznanie tam gdzie tylko się pojawiły budy Koolance.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Szczególnie cena obudowy .... okrągłe 1999+VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tutaj fajnie wygląda, i bloki powiedzmy, że są dobre. A na targach to rozwiązanie było przedstawione z użyciem 3ech bloków CPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A pompka to przerobiony Aquael. No i te peszele rodem ze sklepu elektrycznego, brrr :twisted: BTW zapinki są od CPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 I jak potem polskie firmy sie moge wybic?? Jak juz cos zrobia to w kosmicznych cenach a i jakosc nie jest zapewne najlepsza. Za 2tys to ja mam taka wypasna bude+super chlodzenie+wypas zasilacz+mnostwo kasy w kieseni a nie to co jest przedstawione na tej stronie. Coz rece opadaja pozostaje tylko pogratulowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 To trochę przypomina moje super chłodzenie ;-/ Załorzenie identyczne i konstrukcja prawie (poza zastosowanymi low endowymi elementami) Ale jak by co , to ja byłem pierwszy!! Co to jest to zamist grzejnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tzw Polska mysl techniczna :/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Czy mi na wzrok padlo czy te power chlodnice to zwykly prostokatny blok jak na dyska w ĆePeĆe (tylko troche grubszy) i oblozony dwoma radiatorami ?? :ph34r: ale ja tego nie powiedzialem :blink: to jest dalej power maxi chlodnica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) fajne chlodzenie :) kompaktowe i woogole :D bloki al z miedzianymi wkladkami to znaczy rdzeniami :D jestem ciekaw czy ktos cos takiego sobie sprawi :| btw ostatnio widzialem cpc bez chlodnicy w akcji amd 1.5g temp 50-60 super sprawa ;) Edytowane 29 Października 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ...bloki al z miedzianymi wkladkami to znaczy rdzeniami :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Ja tak nad ta sprawa sobie rozmyslam i nagle mnie zaczelo zastanawiac dlaczego firma Wilk Elektronik producent goodramow sprzedaje je po stosunkowo niskiej cenie. Przeciez wg. filozofii polskich producentow te ramy pownny kosztowac ok 500zł za kosc 512 400mhz cl.3. Dziwna sprawa przeciez polacy produkuja high-endowy sprzet o super wydajnosci i przepieknym wykonaniu :lol: EDIT>> co myslicie o wyslanie maila do nich z gratulacjami bo mam taki zamiar?? Edytowane 29 Października 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 za dwa tysiaki to jest to niemilosierny pis of szit. brzydkie ze szok. na prawde mogli sie bardziej postarac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 1999 netto jakby ktos nie zauwayl ;) btw przepraszam ze ta firma miesci sie Gdansku ;) co do wykonania produkcji polskiej... to nie wszystko co robia Polacy to gowno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @donulung to juz jest legendarna fota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 co do wykonania produkcji polskiej... to nie wszystko co robia Polacy to gowno! 1725474[/snapback] ale za wszystko chca kosmiczne pieniadze! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ale za wszystko chca kosmiczne pieniadze! :angry: 1725561[/snapback] Bo polacy to pazerny i zawistny naród! :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 chyba nie mówicie że kyniek i sam chcą dużo za swoje bloczki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 chyba nie mówicie że kyniek i sam chcą dużo za swoje bloczki? :) 1725626[/snapback] Oni się nie liczą - to tylko wyjątki potwierdzające regułę... bo jak inaczej wytłumaczyć że ceny na bloki(nie tylko) mamy zachodnie z zarobki jak w kraju trzeciego świata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 eh no ale mamy juz IV RP wiec moze bedzie lepiej ;) kiedys ale nie za szybko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 nie dosc ze kosmos kasa to jeszcze wydajnosc pewnie 'kosmiczna' ;] pozatym 1 biedny wiatrak w zasilaczu nie zapewni chlodzenia reszty grafiki, mosfetow na plycie, twardziela itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawny26 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Fajny CHIEFTEC :blink: http://www.unirad.com.pl/zasilacz.html Do puki nie zobaczyłem fot tak byłem napalony na kupne że hej a tu TRACER. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 dziwna ta przeróbka,,, i ta nadstawka.. blee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Fajny CHIEFTEC :blink: 1739140[/snapback] tam są foty tracera i chiefteca ale dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ema! wiem ze powinienem to wiedziec ale czy jak podkrecam pod windowsem programem CG-NVNF3 to czy podnosi mi sie pci bo wg tego programu tak jest. w biosie nic nie ustawialem dziwnego (: moim skromnym zdaniem to nie prawda bo nf3 ma bloakde na pci/agp plyta to oczywiscie K8NS a wlasnie, zna ktos jakis konkretny download do sterownikow dzwiekowych dla K8NS v2.0, te z nf3 nie sa najlepszej jakosci (: pozdrawiam 1739240[/snapback] chyba jedna fota im sie zabłąkała-takie lami,ze pewnie ich nie rozróznijają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...