cavarr Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 kto gra :D # Oficjalna strona: LINK # Wydawca: Activision' # Wydawca PL: Licomp Empik Multimedia # Producent: Infinity Ward # Rodzaj: FPP/Zręcznościowa # Data premiery: 10/11/2005 # Multiplayer: Tak # Nośnik: 1 DVD, 6 CD Gracze po raz kolejny dostali do przejścia trzy kampanie, historycznie nawiązujące do lat 1941-1945. Jako amerykański spadochroniarz walczymy głównie w Europie Zachodniej (lądowanie w Normandii i późniejsze bitwy mające na celu wyparcie Niemców z terenów (...)Wymagania minimalne: System: PentiumŽ IV 1.4GHz or AMD Athlon™ 1.4 GHz or equivalent RAM: 256 MB Video Memory: 64 MB Hard Drive Space: 4000 MB Other: Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) play supported, LAN play requires network interface card and latest drivers MB Wymagania zalecane: System: Intel Pentium 4 540 3.2Ghz w/ Hyper Threading and 1MB cache or equivalent RAM: 1024 MB Video Memory: 256 MB Hard Drive Space: 80 MB Other: 256MB GeForce 6800 PCI-Express, Sound Blaster Audigy 2 ZS MB # Recenzja: Gamespot, 8.8 - Bardzo Dobra # Demo: Gamespot # Screenshots: Gamespot Twaek Team server :-P Info o TS'ie IP: gry.ghnet.pl:8767 KANAL: [- CoD - SqL -] SUB KANAL: #cod2 || rozgrywki.tweak.pl HASLO: rulez1 Serwer ktory stawia LOBO IP: 149.156.87.232:22004 pass: tweakcod2 ps1. prosze nie warezować ps2. Tu będzie lista serwerów :-P pisać na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wyczyściłem temacik bo był o niczym a nie o rozgrywkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 ok... ja jestem za graniem w tweakowym gronie o czym mowa tu podajcie termin i jazda :) ---- byle nie dzis przed 21 bo musze jechac na wf:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Po 19.00 jestem wolny, tak jak mowilem i tak lamie wiec pogram dla rozrywki ;) BTW dlaczego jeszcze nie przykleiliście tematu? ;) Edytowane 8 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 tak do 22 moge grac bo później net mi przyspiesza (wszystkim w mojej sieci) i ludzie zaczynają ssać ;) i pingi strasznie mi rosną :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Dobrze że przynajmniej z ts nie będzie problemu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Dobra ja tez chetny, to co robimy reactivation TT ;] :?: Tak sam tag klanowy :D jak w cod1, za dobrych czasow na tactopsie :) :?: Jak by co to mam ts'a stalego, to sie wbijemy... To na ktora oficjalnie zrobimy zlot na ts'e i na jakis serverek wbijemy, co Wy na to? EDIT: Ja juz ide grac, kto jest chetny zapraszam na ts'a :). IP: gry.ghnet.pl:8767 KANAL: [- CoD - SqL -] SUB KANAL: #cod2 || rozgrywki.tweak.pl HASLO: rulez1 Zapraszam, a sobie popykamy gdzies razem :wink:. Edytowane 8 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Też jestem chętny ;) Mi najbardziej pasuje okolo 20 godziny (co dzinnie). Aha, co do reaktywacji TT - poczekajmy chociaz ze 2 tygodnie, pograjmy troche, a potem zobaczymy kto sie znudzi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Mozecie spr czy da rade wejsc na ten serwer ? : /connect 194.63.133.40 powino chodzic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Panowie: 149.156.87.86:22004 pass: tweakcod2 Caly czas gramy tam ;] Wbijajcie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Panowie: 149.156.87.86:22004 pass: tweakcod2 Caly czas gramy tam ;] Wbijajcie.. nom serek fajny tylko ludzi malo :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) no pogralem chwile, pojechalem panow i powychodzili :( Edytowane 8 Listopada 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Fajnie się grało, ale troche mało ludzi było <_< Nie wiem dlaczego mi tak dobrze poszło na ctf... Ostatni raz z tym trybem spotkałem się w Unreal Tournament :-P @Powerslave Jaka przechwała :-P Tak naprawde to podczas grania myłem nogi i dlatego mi tak szło :lol: Edytowane 8 Listopada 2005 przez Qn'ik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Tu taki bonus ;) To juz nie gramy? ;] Powerslave Tak wlasnie! Qn'ik mył nogi a ja jadłem ;] Edytowane 8 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu_84 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jestem swierzy na forum, ale nie jezeli chodzi o CoD'a :D Jezeli mowicie o jakims teamie to bardzo chetnie sie do Was przylacze. Mam nadzieje ze 2 letnie doswiadczenie z jedynki powinno wystarczyc :D Pozdro for all CoDManiakow. PS. Jak bedziecie cod grac to piszcie na GG: 3536668. Osiagalny praktycznoe codziennie od 20:00 do bolu! Power poczekaj az Jasiu bedzie sapal Ci za plecami to juz nie bedzie takich statsow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Jestem swierzy na forum, ale nie jezeli chodzi o CoD'a :D Jezeli mowicie o jakims teamie to bardzo chetnie sie do Was przylacze. Mam nadzieje ze 2 letnie doswiadczenie z jedynki powinno wystarczyc :D Pozdro for all CoDManiakow. PS. Jak bedziecie cod grac to piszcie na GG: 3536668. Osiagalny praktycznoe codziennie od 20:00 do bolu! Power poczekaj az Jasiu bedzie sapal Ci za plecami to juz nie bedzie takich statsow :D haha witaj Jasiu n44bie :D Tak wlasnie! Qn'ik mył nogi a ja jadłem ;] myl Twoje nogi?:D i jadles te nogi ? :P bo juz si epogubilem w Waszych zeznaniach :) Edytowane 8 Listopada 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) myl Twoje nogi?:D i jadles te nogi ? :P bo juz si epogubilem w Waszych zeznaniach :) :lol: Tak, Qn'ik mył mi nogi a ja jadlem wtedy kolacje i gralem ;] Jedno wiem, ze zawsze trzeba byc w teamie z Tobą :D BTW umawiamy sie jakos na jutro? Caly ranek bede ćwiczył skilla ;] Edytowane 8 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jedno wiem, ze zawsze trzeba byc w teamie z Tobą :D BTW umawiamy sie jakos na jutro? Caly ranek bede ćwiczył skilla ;] o 12 koncza mi sie wyklady... kolo 13 bede w domu wiec moge grac byc ze mna w teamie... haha spoko, ale zdarza mi sie tez TK :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu_84 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 o 12 koncza mi sie wyklady... kolo 13 bede w domu wiec moge grac byc ze mna w teamie... haha spoko, ale zdarza mi sie tez TK :lol2: Jezeli mozna to moge sie dolaczyc do gry. Jutro mam tylko zebranie komisji stypendialnej o 10:00 i ok. 13:00 bede wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja mam chorobowe [;, wiec wolny caly dzien.. To powiedzmy o 13.00 - 13.15 na tym serwie co dzis? I obowiązkowo cos wieczorem, z wieksza grupa "Tweakowcow" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu_84 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja mam chorobowe [;, wiec wolny caly dzien.. To powiedzmy o 13.00 - 13.15 na tym serwie co dzis? I obowiązkowo cos wieczorem, z wieksza grupa "Tweakowcow" ;] Hmm.. Jezeli sie narzucam to przepraszam, ale czy moge sie czuc zaproszony do tej gry, czy nie za bardzo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Hmm.. Jezeli sie narzucam to przepraszam, ale czy moge sie czuc zaproszony do tej gry, czy nie za bardzo?? A dlaczego nie? Pewnie i tak bedzie 7-8 osob jak dzis, wiec miejsca są ;] "Lepiej jak jest wiecej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Serwer mogę stawiać tak od ok 16 w górę (jeśli akurat jestem przy kompie). W razie czego pisać na GG 2233500. Odpowiadając na pytania na priv - nie - nie mogę postawić więcej serwerów - i tak kilka już stoi i się by admin bulwersował, że zjadam ruch wychodzący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 To z gry o 13 raczej nici, chyba ze na innym serwie.. To jezeli LOBO moze postawic serwa od 16 to zbierzmy na pozniej wieksza ekipe? Powiedzmy kto moze o 18-19? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Też mogę pograć dziś... praktycznie cały wieczór wolny. Jak coś to wejdę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 To z gry o 13 raczej nici, chyba ze na innym serwie.. To jezeli LOBO moze postawic serwa od 16 to zbierzmy na pozniej wieksza ekipe? Powiedzmy kto moze o 18-19? Ja moge caly dzien, takze mi pasuje, o ktorej Wam pasuje. Czyli na 18 ok :?: Powerslave - na CTF to kazdy wymiata, wystarczy zdobyc flage i siedziec w rogu mapy :wink:. Pff amator, moze na s&d pokazesz co potrafisz :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak, dzis 18.00 Napisalem do LOBO na gg ze jak bedzie mogl to zeby nam serwer na ta godzine postawil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 co wpisac i gdzie zeby postawic server na porcie 21000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Znajdzie sie jeszcze jakieś miejsce na serwie dla mnie ? ;] W piątek mogę grać... day is my ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Powerslave - na CTF to kazdy wymiata, wystarczy zdobyc flage i siedziec w rogu mapy :wink:. Pff amator, moze na s&d pokazesz co potrafisz :P :?:lol! spoko... za kazde zdobycie flagi jest 10 pkt... ja zdobylem flage 2 razy, odejmij 20pkt od koncowego wyniku i zobaczysz ile razy kogos zabilem grajac chwilke nasz proplejerze :lol2: masz tu dowod na to ze nie bylo to 3x flaga i 2 fragi: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...