ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Ranny ptaszek sie znalazł.. ;] Trzeba sie dowiedziec czy LOBO moze nam serwer postawic.. Ja moge grac za 10-15min nawet.. ;] EDIT Serwer stoi.. Ja z M@lym sobie pykamy.. Edytowane 11 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ranny ptaszek sie znalazł.. ;] Trzeba sie dowiedziec czy LOBO moze nam serwer postawic.. Ja moge grac za 10-15min nawet.. ;] No a jak, zazwyczaj o 5, 6 wstaje, ale jakos za bardzo zmeczony wczoraj, i do 8 sobie pospalem :wink:. Ja moge zagrac o 9:15, 9:30, ktos jeszcze :?: Czy znowu bedzie nas gralo 3 max ;/ Ur8an, Dziobak i ja ;/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Potrzebujemy jeszcze jednego na teraz :D Ktos chetny? Wbijac! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Daj spokój. Demo NFS MW wyszło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Trzeba ustalic jakies przedzialy czasowe w ktorych gramy, czy cos takiego, bo czekac tylko do 18 to zdeczka kapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Fajnie sie rano grało.. Tzn. wy fajnie gralisicie ja lamiłem :? Szkoda gadac na moją gre dzis :| I wogole zreszta.. Wujaszek dzisiaj ownowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Fajnie sie rano grało.. Tzn. wy fajnie gralisicie ja lamiłem :? Szkoda gadac na moją gre dzis :| I wogole zreszta.. :arrow: IMAGE Wujaszek dzisiaj ownowal ;) Takkk dzisiaj mi ladnie szlo, ale ja jako wujaszek, troche zdeczka jetem zarosniety na tym sreenie :wink: A oto pare dowodow, na to, ze dzisiaj mi szlo, od 8 iles tam do 11:30 :). Na poczatku gralem z Ur8an'em, a potem Pepek i jeszcze troche chlopakow z tweak'a sie polaczylo, ale nadal trzymalem pierwsze miejsce 8). Test fps B). Pojedynek z Ur8an'em 8). + Pepek :wink:. + reszta. Tak oto spedzilem oranek w cod2 B) 8). Ktos na wieczor chetny 8) :) :?: Proponuje ustwiac sie tutaj na forum, pisac oferty kiedy gramy, a napewno ktos zagladnie i sie polaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ale nie zapomne jak was pojechalem przez chwile :D M@ly az sie dziwil ze to naprawde ja gram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ale nie zapomne jak was pojechalem przez chwile :D :arrow: IMAGE M@ly az sie dziwil ze to naprawde ja gram ;] A no, tutaj mnie Chlopak zaskoczyl :blink:. Nie wierzylem, ze to On gra, na mapie w Egipcie lamil :P, a na tej odrazu taki skok skilla :roll: :huh:. Podejrzewalem Go nawet o to, ze jakiegos prO skillowca zawolal z bloku :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Eeetam ty ur8an narzekasz a co ja mam powiedziec :blink: ale ja sie dopiero ucze a jak sie naucze to ja wam pokaze B) no ale i tak gralo sie milo tylko trzeba sie zwolac wieksza ekipa bo wolny dzien niby i wogole a kazdy jakis taki zajety zamiast w cod'a pomykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Eeetam ty ur8an narzekasz a co ja mam powiedziec :blink: ale ja sie dopiero ucze a jak sie naucze to ja wam pokaze B) no ale i tak gralo sie milo tylko trzeba sie zwolac wieksza ekipa bo wolny dzien niby i wogole a kazdy jakis taki zajety zamiast w cod'a pomykac.Ja tez dopiero zaczynam.. Jedynym moim multi byl q3 i czasem unreal tournament, unreal 2k4 ;] Lama jestem :oops: Ale za rok pokaze wam jak sie gra w CoD2 a moze CoD3 ;) EDIT Kto ma ochote pograc tak za 1h? M@ly mnie namawia, ale we 2-óch nie bedziemy grac.. Edytowane 11 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No jak cos to ja jestem chetny potrenowac.Ja to wogole raczej w nic nie gralem multi.Dopiero teraz jakos tak mnie CoD2 wciagnal :blink: To co za ok.1h?To my we 2 kontra M@ly :-P Moze damy rade hehe :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja sie pisze kiedy chcecie, wystarczy na GG zagadac. Jaka jest komenda na pkazanie fps'ow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 OT Jak mi ktoś pomoze rozwiązać problem z DirectX to chętnie sie przyłącze... Please... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No jak cos to ja jestem chetny potrenowac.Ja to wogole raczej w nic nie gralem multi.Dopiero teraz jakos tak mnie CoD2 wciagnal :blink: To co za ok.1h?To my we 2 kontra M@ly :-P Moze damy rade hehe :mur:No to wbijaj teraz, wlasnie zaczynamy gre, jezeli nie bedzie nas teraz, to napewne za 5 minut max dolaczymy Ja sie pisze kiedy chcecie, wystarczy na GG zagadac. Jaka jest komenda na pkazanie fps'ow?? Ok gramy, komenda to: /cg_drawfps 1 (jednak najpiew musisz w opcjach gry wlaczyc Enable console :arrow: Yes. OT Jak mi ktoś pomoze rozwiązać problem z DirectX to chętnie sie przyłącze... Please... EOT Co masz za problem :?: Ja mialem taki, ze blad wyskakiwal, bo wymagane bylo pixel shader 1.1, ja mam 0.0, lecz instalacja na stronie producenta Nvidia, zaisntalowalem najnowsze stery 81, a nastepnie dirext 9.0c, potem w opcjach ustaw dx7.0 lepej bedzie chodzic :!: Zaczynamy grac wbijac na serva :!: :!: IP: 149.156.87.232:22004 HASLO: tweakcod2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Gralismy, na poczatku malo ludzi, ale potem w miare. Grac sie dalo, ale tak juz fajnie jak rano nie. Poczatek: I ludzie zaczeli wychodzic, zaczely sie nudy, to na carentan sobie walnelismy zbiorowa zaslone dymna :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Hmm fajnie sie gralo, tylko musze sie troche przesawic na skradanie, bo ja jak rambo wyskocze 5 zabije, 2x wiecej zgine :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Panowie.. Kto chętny na wieczór? Proponuję o 19... Dopiero wróciłem do domu, obrobię się trochę i mogę grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A u mnie laguja jak cholera w CoD 1 i w 2. Mam neo 128 podniesli mi na 320 niedawno. O dziwo na neo 128 nie mialem lagow w CoD 1 i UO. Dopiero teraz się pojawiły, co za szit. Nie da się grać z pingiem 150-300. Dlaczego mam takie lagi, za co ? Limitu transferu na 100000% nie przekroczyłem. Co zrobić by uzyskać dawną świetność pingu ? Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 hmm - M@ly widze ze pokazujesz screeny z gry tylko tam gdzie byles pierwszy (w szczególnosci na Capture the flag :rolleyes: ) - a co do gry wieczorkiem to ja sie pisze - mozna nawet wczesniej zaczac, bo kolo 20-21 mam trening css z klanem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Śmiac mi sie chcialo apropo tych smoke'ów.. M@ly -Nie strzelajcie.. Micro -M@ly nie zyje. M@ly -Nie strzelaj! ur8an - Nie strzelaj, nie rozumiesz? Micro - Ale on do mnie strzelał, zamknij r*j/mo**e (nie pamietam juz ;]) Kulturka na poziomie.. :kijem: Pozatym fajnie bylo, szkoda tylko ze zaczelo mi cos lagowac.. :sad: Edytowane 11 Listopada 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No ja nie moge pingi mam ponad 200 obojętnie w co gram przez neta. Za co ? Dlaczego ? Zaraz chyba zadzwonię do TP i porządnie ich spier**. Zaczynają mi grać na nerwach... grrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Śmiac mi sie chcialo apropo tych smoke'ów.. M@ly -Nie strzelajcie.. Micro -M@ly nie zyje. M@ly -Nie strzelaj! ur8an - Nie strzelaj, nie rozumiesz? Micro - Ale on do mnie strzelał, zamknij r*j/mo**e (nie pamietam juz ;]) Kulturka na poziomie.. :kijem: Pozatym fajnie bylo, szkoda tylko ze zaczelo mi cos lagowac.. :sad: Boshe - jak z takimi gadac - do malego raz sobie strzelilem po jego "poleceniu", potem to juz sie strzelalem z Soniciem albo z inny gosciem na S :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A dajcie sobie na luz to tylko gra. Dobra przyznaje dalem w tym momencie z kolby ur8an'owi bo nie moglem sie powstrzymac ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) hmm - M@ly widze ze pokazujesz screeny z gry tylko tam gdzie byles pierwszy (w szczególnosci na Capture the flag :rolleyes: ) - a co do gry wieczorkiem to ja sie pisze - mozna nawet wczesniej zaczac, bo kolo 20-21 mam trening css z klanem :-PHm pokazuje screeny gdzie bylem pierwszy bo na kazdej mapie bylem pierwszy, dopiero po poludniu jak gralismy to z 2 scrteeny zrobilem, a szczerze mowiac, to byles na jednej mapce lepszy odemnie. Takze nie wiem o co Ci chodzi. Śmiac mi sie chcialo apropo tych smoke'ów.. M@ly -Nie strzelajcie.. Micro -M@ly nie zyje. M@ly -Nie strzelaj! ur8an - Nie strzelaj, nie rozumiesz? Micro - Ale on do mnie strzelał, zamknij r*j/mo**e (nie pamietam juz ;]) Kulturka na poziomie.. :kijem: Pozatym fajnie bylo, szkoda tylko ze zaczelo mi cos lagowac.. :sad: To bylo dobre, teraz jest smieszne, ale wtedy konkretnie sie wkurrr. Bo bylo ustalone, aby do siebie nie strzelac, bo idziemy drugi raz zrobic tymi dymnymi, to kuzwa do mnie strzelaja :|. Boshe - jak z takimi gadac - do malego raz sobie strzelilem po jego "poleceniu", potem to juz sie strzelalem z Soniciem albo z inny gosciem na S :oNie opowiadaj teraz bajek. Dwa razy mnie zabiles, a bylo umowione, ze nie strzelamy, ale dobra, o takie gown.a nie bedziemy sie tutaj klocic. To co na 19 wtedy :?: A moze teraz szybko cos na s&d pykniemy :?: Albo hq lub ctf :?: Edytowane 11 Listopada 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Powiedzcie mi jak mam wejść na ten wasz serwer ?? Gdzie sie wpisuje ten adres.? Na światowych już grałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Powiedzcie mi jak mam wejść na ten wasz serwer ?? Gdzie sie wpisuje ten adres.? Na światowych już grałem... Może byś tak łaskawie przeczytał temat zanim zadasz pytanie które już było??? :? Jeśli nie jesteś w stanie sam znaleźć to podpowiadam - 2 strona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Powiedzcie mi jak mam wejść na ten wasz serwer ?? Gdzie sie wpisuje ten adres.? Na światowych już grałem... Jak masz concole wlaczona (w opcjach poszukaj "enable console - yes") naciskasz "~" i wpisujesz: password tweakcod2 potem connect 149.156.87.232:22004 I grasz :wink: A to relacja z gier miedzy 17-18. (szlo mi quite nice) 1 szpil 2 meczyk 3 potyczka (tu chyba bylem na dopingu - damn jak ja to zrobilem??) Rozgrzewka-------------->^_^--------------------->Coraz lepiej--------------->Berserk------------------>I koniec Gralo sie naprawde przyjemnie. Tak wiec Bede po 20 jak beda chetni do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Gralo sie bardzo milo :D Szczegolnie w teamie z S0n1c'iem i M@ly'm w CTF ;] Narazie mam odpoczyek, ale po 20 wpadne napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Gralo sie naprawde przyjemnie. Tak wiec Bede po 20 jak beda chetni do gry. To ja się chetnie dołącze... :D Dajcie znać jak juz tam będziecie. GG 4347752. Edytowane 11 Listopada 2005 przez Kobrowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...