mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 witam! Przegladam sobie Allegro za jakimś tanim GF ti4200. 8) Aż tu nagle pojawia mi sie pewna aukcja. Wchodze i co? :?: Gościu normalnie sprzedaje okulary do GF ale zobaczcie NA CZYM są te okulary. :? Jesli to co mysle jest prawdziwe to facet jest baaaaaaaaardzo dziwny.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja to bym inaczej nazwal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 witam! Przegladam sobie Allegro za jakimś tanim GF ti4200. 8) Aż tu nagle pojawia mi sie pewna aukcja. Wchodze i co? :?: Gościu normalnie sprzedaje okulary do GF ale zobaczcie NA CZYM są te okulary. :? Jesli to co mysle jest prawdziwe to facet jest baaaaaaaaardzo dziwny.... :? Co w tym dziwnego ? Mumii nigdy nie widziales ? Niektorzy je kolekcjonuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 witam! Przegladam sobie Allegro za jakimś tanim GF ti4200. 8) Aż tu nagle pojawia mi sie pewna aukcja. Wchodze i co? :?: Gościu normalnie sprzedaje okulary do GF ale zobaczcie NA CZYM są te okulary. :? Jesli to co mysle jest prawdziwe to facet jest baaaaaaaaardzo dziwny.... :? Co w tym dziwnego ? Mumii nigdy nie widziales ? Niektorzy je kolekcjonuja. Ekhm... Mumie zdechłego kota w domu, nie dzięki.... Wolałbym coś żywego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 witam! Przegladam sobie Allegro za jakimś tanim GF ti4200. 8) Aż tu nagle pojawia mi sie pewna aukcja. Wchodze i co? :?: Gościu normalnie sprzedaje okulary do GF ale zobaczcie NA CZYM są te okulary. :? Jesli to co mysle jest prawdziwe to facet jest baaaaaaaaardzo dziwny.... :? Co w tym dziwnego ? Mumii nigdy nie widziales ? Niektorzy je kolekcjonuja. Ekhm... Mumie zdechłego kota w domu, nie dzięki.... Wolałbym coś żywego :D Wiesz, kiedys to on byl zywy , ale przestal byc :? Wiec wlasciciel , jako ze byl do niego przywiazany, zmumifikowal go sobie :P Teraz juz dluuuuuuuuuuugo beda razem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Wiesz, kiedys to on byl zywy , ale przestal byc :? Wiec wlasciciel , jako ze byl do niego przywiazany, zmumifikowal go sobie :P Teraz juz dluuuuuuuuuuugo beda razem :lol: Ciekawe czy zrobi to samo ze swoją matką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Taaaa, a ja za chwilę jem obiad :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Nekromanta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. (...):? :? :? :? bo ja wiem :roll: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 To ja sniadanka juz nieche :/ Moze mi apetyt wroci na kolacja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Mam te okularki, ale nie spodziewałem się, że są takie drogie - dostałem je razem z kartą (a już myslałem, że przepłaciłem za grafę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Błeeeeeeeeeee!!! Ludzie co wy??? To jest okropne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Normalnie pewnie wyszarpal 8) trocinki roxx :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. (...):? :? :? :? bo ja wiem :roll: :P Coś z tym chwytem reklamowym musi być. Zobacz ile ludzi odwiedziło jego aukcje, ponad 4 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Normalnie pewnie wyszarpal 8) trocinki roxx :P reed jesteś szczery do bólu... brzucha... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 "reklama dzwignia handlu" - ale zeby az tak ??? 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Normalnie pewnie wyszarpal 8) trocinki roxx :P reed jesteś szczery do bólu... brzucha... :lol: Taka jest brutalna prawda , co tu ukrywac ? 8) BTW, wiesz ze św. Mikolaj to sciema ? :lol: (jak byc szczerym, to do konca :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A moze on te mumie dolacza gratis do okularow :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Feeeeeeee. Ja mam żywego kota. Jak na to spojrzałem to mi sie słabo zrobiło. W tym kraju jest sporo chorych ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ochydne. ja bym ich nie zalozyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Normalnie pewnie wyszarpal 8) trocinki roxx :P reed jesteś szczery do bólu... brzucha... :lol: Taka jest brutalna prawda , co tu ukrywac ? 8) BTW, wiesz ze św. Mikolaj to sciema ? :lol: (jak byc szczerym, to do konca :P ) Jak możesz reed... A jak myslisz od kogo dostałem w zeszłym roku lepszego proca? Albo nową karte graficzną? :D Sw. mikołaj żyje i ma się dobrze w swoim Las Veg... ekhm.... Laponi :lol: :wink: :D I prosze mi tu wiecej takich bzdur nie opowiadać! :wink: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Świetny chwyt reklamowy. Dzieki temu jedni powiedzą drugim i jego ofertę obejrzy dużo ludzi. Zobaczcie jeszcze to Co ten kot ma zrobione z tylu? Sodomita i do tego nekrofil. Brrrr. sluchaj jakos musial usunac wnetrznosci mimo wszystko skoro chcial sobie zrobic rekawiczke Normalnie pewnie wyszarpal 8) trocinki roxx :P reed jesteś szczery do bólu... brzucha... :lol: Taka jest brutalna prawda , co tu ukrywac ? 8) BTW, wiesz ze św. Mikolaj to sciema ? :lol: (jak byc szczerym, to do konca :P ) Jak możesz reed... A jak myslisz od kogo dostałem w zeszłym roku lepszego proca? Albo nową karte graficzną? :D Sw. mikołaj żyje i ma się dobrze w swoim Las Veg... ekhm.... Laponi :lol: :wink: :D I prosze mi tu wiecej takich bzdur nie opowiadać! :wink: :lol: :D No to sorx ze musze cie wyprowadzic z bledu :? Ze sw. Mikolaja , juz dawno (chyba z pol roku temu) zrobili mumie sam zobacz :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 taaaaaaaaaa............. akurat ........... a gdzie broda ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 i jenifery ..................... :( :( :( ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 taaaaaaaaaa............. akurat ........... a gdzie broda ????? pod bandazami ;) i jenifery ..................... :( :( :( ???pezerobione na kotlety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tak ??? myslicie ze taka mumia jest obrzydliwa ?????? to zobaczcie to !!!! http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html Bestialstwo !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 tak ??? myslicie ze taka mumia jest obrzydliwa ?????? to zobaczcie to !!!! http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html Bestialstwo !!!!! :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 tak ??? myslicie ze taka mumia jest obrzydliwa ?????? to zobaczcie to !!!! http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html Bestialstwo !!!!! Bez komentarza :evil: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...