shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 No wlasnie napisal ktos z was kiedykolwiek list do dziewczyny ?? Bo ja wlasnie dzis napislame i zameirzam go wkrotce wyslac :) i bylem poprostu ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja pisalem, i ti nie raz. Ale wole maila, lub na gg se pogadac.(przez mikrofon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja na szczescie nie napisalem, ale kiedys bylo blisko :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja na szczescie nie napisalem, ale kiedys bylo blisko :D:P a czemu jesli wolno spytac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 bo jednak stwierdzilem, ze latwiej do niej isc i powiediec co lezyalo mi na sercu :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 aha ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wlasnie sie zastanawiam gdzie sa granice forum? Tutaj na oslej to nawet poddawane sa dyskusji rozterki sercowe i sprawy zerwan, listow :) opowiesci o sobie i innych :) Fajnie ze piszesz list ale emocje jakie temu towazysza i chec pochwalenia sie przelej na papier :))) do niej :) oczywiscie nie mam nic przeciw... ale jakos tak wszystko traci na wartosci odkad upowszechnia sie internet... niebawem bedziemy pisac listy grupowo tu na forum i wysylac do dziewczyn tak "dla efektu" ... a gdzie podzieje sie szczerosc ? i wlasne mysli? taka globalizacja czasem potrafi przytloczyc :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 kto mi napisze list do nieznajomej dziewczyny (dodam ze jest bardzo ladna i inteligetna)?? a, i dlugo sie znamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no, ale ja nie prosze nikogo, ze by napisal mi list :0 tylko inforumje i z ciekawosci pytam ise czy ktos takowy rowniez napisal :) i ciagle wierze w prawdziw uczucia :) i nigdy nie napisze listu dla efektu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ale ja na serio prosze o napisanie mi jakiegos listu :) wrecze go kolezance dla jaj i jestem ciekaw jej reakcji. :twisted: nie pekajcie - jestem jej dobrym kolega , i ona wie ze czasem lubie sobie takie rzeczy "porobic" :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 sorry, ale ja sie nie podejmuje czegos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 niestety tylko maile prawdziwego listu chyba nigdy ?!!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja tam listy pisuję dosyć często do dziewczyny (ale nie dziewczyny-dziewczyny tylko dziewczyny-koleżanki :D) odkąd zablokowali jej net (czyli jakieś pół roku temu :-| ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 niestety tylko maile prawdziwego listu chyba nigdy ?!!? poczwórne sms'y z bramki... :wink: dużo tego było... niekórym to aż się dziwiłem, że to ja napisałem... no i była przedewszystkim natychmiastowa reakcja na nie... listu nigdy, tylko raz wiersz... zresztą nie lubie takich półśrodków... wole powiedzieć prosto w oczy co czuje i myśle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 pisalem duzo. i ladnie. mialem tego pecha, ze zakochiwalem sie w laskach mieszkajacych daleko. Daaawno temu. Teraz pisze maile ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 prawdziwy list pisalem nie raz ale odkad mam kompa (jakies 6 lat) to juz nie pisze. ale za to pisanie listow moi starzy mieli opanowane do perfekcji - byli razem para ale studiowali gdzie indziej prawie codziennie pisali do siebie, ostatnio bedac u dziadka robiac porzadki znalazlam ich listy!! wyobraźcie sobie spora aktyweczke a ona calutka wypchana listami, zwiazne wstarzka na oko jak liczylem wyszlo ~700 (i to byly listy mojego ojca do mamy) druga taka sterta lezy u drugiego dziadka - w sumie ostatnio usiedli i zaczeli to wszystko czytac qrde ale to musze powracac wspomnienia szkoda ze teraz juz tak nie jest zostaje sms email komorka teraz sie juz listow nie pisze a szkoda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jak jeszcze nie miałem żony to pisywałem listy nawet do moich dziewczyn z którymi sie codziennie widywałem, powód ? czyż nie jest miło dostać list od kogoś kogo sie kocha ? wydaje mi sie że każdy z was chciałby dostawać listy od dziewczyny rotfl tym co piszą maile, a już trumna tym co ircują..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jak jeszcze nie miałem żony to pisywałem listy nawet do moich dziewczyn z którymi sie codziennie widywałem, powód ? czyż nie jest miło dostać list od kogoś kogo sie kocha ? wydaje mi sie że każdy z was chciałby dostawać listy od dziewczyny rotfl tym co piszą maile, a już trumna tym co ircują..... pomysl o ludzich ktorzy sal smsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ??? to tez nie jest to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 listy to piekna sprawa tylko dlugo ida. ja wole dzwonic. maile w ostatecznosci, czasem wypada. pocztowki? tez ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Kiedys jak mnie starzy zamkneli w szkole z internatem (mieli juz mnie dosyc:D:D:D)ale i wszkole sie nie przyjalem bo mnie po 3 miesiacach wyrzucili >>>mimo ze mialem komorke .... to pisalem listy z panna z mojego bloku ....Uwierzcie mi ze nie ma nic zajebistrzego niz pachnaca koperta ....w srodku ''ciekawe'' zdjecie i odbite usta szminka....A i sporo ciekawego tekstu ....poprostu cos pieknego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 3 lata temu napisałem list na 6 stron (A4) do dziewczyny którą poznałem nad morzem... Cudowna dziwczyna stąd to "poświęcenie" bo to był pierwszy list który w życiu napisałem. (nie licząc że dopisywałem czasami po 1 str do listów od rodziców) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "]wlasnie sie zastanawiam gdzie sa granice forum? Tutaj na oslej to nawet poddawane sa dyskusji rozterki sercowe i sprawy zerwan, listow :) opowiesci o sobie i innych :) Fajnie ze piszesz list ale emocje jakie temu towazysza i chec pochwalenia sie przelej na papier :))) do niej :) oczywiscie nie mam nic przeciw... ale jakos tak wszystko traci na wartosci odkad upowszechnia sie internet... niebawem bedziemy pisac listy grupowo tu na forum i wysylac do dziewczyn tak "dla efektu" ... a gdzie podzieje sie szczerosc ? i wlasne mysli? taka globalizacja czasem potrafi przytloczyc :))) swiete słowa - hmmm - ja tam juz w takie ceregiele sercowe nie bawie - jak cos mam to wale prosto z mostu i juz...po co sie meczyc - co ma byc to bedzie - a pisze czasem wiersze i czytaja je rozni loodzie....a co do netu to jest to calkowicie aludzka sprawa... :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...