Skocz do zawartości
shakur_45

Napisaliscie kiedys list ?

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie sie zastanawiam gdzie sa granice forum?

Tutaj na oslej to nawet poddawane sa dyskusji rozterki sercowe i sprawy zerwan, listow :) opowiesci o sobie i innych :)

Fajnie ze piszesz list ale emocje jakie temu towazysza i chec pochwalenia sie przelej na papier :))) do niej :)

oczywiscie nie mam nic przeciw... ale jakos tak wszystko traci na wartosci odkad upowszechnia sie internet... niebawem bedziemy pisac listy grupowo tu na forum i wysylac do dziewczyn tak "dla efektu" ... a gdzie podzieje sie szczerosc ? i wlasne mysli?

taka globalizacja czasem potrafi przytloczyc :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety tylko maile  

prawdziwego listu chyba nigdy  

?!!?

poczwórne sms'y z bramki... :wink: dużo tego było... niekórym to aż się dziwiłem, że to ja napisałem... no i była przedewszystkim natychmiastowa reakcja na nie...

listu nigdy, tylko raz wiersz...

zresztą nie lubie takich półśrodków... wole powiedzieć prosto w oczy co czuje i myśle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawdziwy list pisalem nie raz ale odkad mam kompa (jakies 6 lat) to juz nie pisze. ale za to pisanie listow moi starzy mieli opanowane do perfekcji - byli razem para ale studiowali gdzie indziej prawie codziennie pisali do siebie, ostatnio bedac u dziadka robiac porzadki znalazlam ich listy!!

wyobraźcie sobie spora aktyweczke a ona calutka wypchana listami, zwiazne wstarzka na oko jak liczylem wyszlo ~700 (i to byly listy mojego ojca do mamy) druga taka sterta lezy u drugiego dziadka - w sumie ostatnio usiedli i zaczeli to wszystko czytac qrde ale to musze powracac wspomnienia

szkoda ze teraz juz tak nie jest zostaje sms email komorka teraz sie juz listow nie pisze a szkoda:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeszcze nie miałem żony to pisywałem listy nawet do moich dziewczyn z którymi sie codziennie widywałem, powód ? czyż nie jest miło dostać list od kogoś kogo sie kocha ? wydaje mi sie że każdy z was chciałby dostawać listy od dziewczyny

rotfl tym co piszą maile, a już trumna tym co ircują.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeszcze nie miałem żony to pisywałem listy nawet do moich dziewczyn z którymi sie codziennie widywałem, powód ? czyż nie jest miło dostać list od kogoś kogo sie kocha ? wydaje mi sie że każdy z was chciałby dostawać listy od dziewczyny

rotfl tym co piszą maile, a już trumna tym co ircują.....

pomysl o ludzich ktorzy sal smsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys jak mnie starzy zamkneli w szkole z internatem (mieli juz mnie dosyc:D:D:D)ale i wszkole sie nie przyjalem bo mnie po 3 miesiacach wyrzucili >>>mimo ze mialem komorke .... to pisalem listy z panna z mojego bloku ....Uwierzcie mi ze nie ma nic zajebistrzego niz pachnaca koperta ....w srodku ''ciekawe'' zdjecie i odbite usta szminka....A i sporo ciekawego tekstu ....poprostu cos pieknego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 lata temu napisałem list na 6 stron (A4) do dziewczyny którą poznałem nad morzem... Cudowna dziwczyna stąd to "poświęcenie" bo to był pierwszy list który w życiu napisałem. (nie licząc że dopisywałem czasami po 1 str do listów od rodziców)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]wlasnie sie zastanawiam gdzie sa granice forum?

Tutaj na oslej to nawet poddawane sa dyskusji rozterki sercowe i sprawy zerwan, listow :) opowiesci o sobie i innych :)

Fajnie ze piszesz list ale emocje jakie temu towazysza i chec pochwalenia sie przelej na papier :))) do niej :) 

oczywiscie nie mam nic przeciw... ale jakos tak wszystko traci na wartosci odkad upowszechnia sie internet... niebawem bedziemy pisac listy grupowo tu na forum i wysylac do dziewczyn tak "dla efektu" ... a gdzie podzieje sie szczerosc ? i wlasne mysli? 

taka globalizacja czasem potrafi przytloczyc :)))

swiete słowa - hmmm - ja tam juz w takie ceregiele sercowe nie bawie - jak cos mam to wale prosto z mostu i juz...po co sie meczyc - co ma byc to bedzie - a pisze czasem wiersze i czytaja je rozni loodzie....a co do netu to jest to calkowicie aludzka sprawa... :arrow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi