Piotr_the Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mam pytanko jakie kupić pamięci 512 tak do 220zł żeby mi poleciały te 230(460) przy cl 2,5? 512 MB - Kingston cl 2,5 jak tak to na jakich kościach? - Twinmos cl 2,5 - Hynix cl 3 raczej DT są tylko teraz? mam jedną i max mi leca 220:-( - Patriot CL2.5 z góry dziękuje za odpowiedz Piotr_the :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Dzial "co kupic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 czemu dział co kupić jak bym zadał pytanie które są najlepsze lub które wybrać to juz by nie był dział co kupic? tu jest dyskusja o pamięciach i o nie się pytam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mam pytanko jakie kupić pamięci 512 tak do 220zł żeby mi poleciały te 230(460) przy cl 2,5? 512 MB - Kingston cl 2,5 jak tak to na jakich kościach? - Twinmos cl 2,5 - Hynix cl 3 raczej DT są tylko teraz? mam jedną i max mi leca 220:-( - Patriot CL2.5 z góry dziękuje za odpowiedz Piotr_the :wink: 1732668[/snapback] Synku. Jak nie wiesz o co Ci biega to się najpierw zastanów. "Mam pytanko co kupić" No to chyba jasne, albo jakiś hindus uczył Cię polskiego. Kingstony na Infineonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jeżeli te TwinMOS'y na M-Tec'ach to nie bież ich, mi nawet nie chodzą na nominalne 200 (400)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 czemu dział co kupić jak bym zadał pytanie które są najlepsze lub które wybrać to juz by nie był dział co kupic? tu jest dyskusja o pamięciach i o nie się pytam!! 1732826[/snapback] Po pierwsze to nie unos sie bo jest to nie zdrowe. Po drugie formuluj dobrze pytania i tresc postow. Chyba sam nie wiesz o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jeżeli te TwinMOS'y na M-Tec'ach to nie bież ich, mi nawet nie chodzą na nominalne 200 (400)... 1733295[/snapback] mi chodza na nominalnych, a nawet trochy wiecej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 mi chodza na nominalnych, a nawet trochy wiecej:) 1733449[/snapback] Dobrze że na szczęście one nie są moje na stałe, tylko pożyczone na jakiś czas... Widać DFI ich nie lubi, ale 150 przy 2.7v i 2-2-2-5 jakoś robią, wyżej mimo podnoszenia napięcia widze BSODY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...