Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 chyba wreszczie dojrzalem do zmiany platformy ;] niestety fundusz mam ograniczony i po glowie chodza mi 2 opcjie: - cos z AGP czyli k8ns (malo v na ramy, ale cena fajna) i dfi LP nf3 250, ale jej cena jest taka sama jak infinity na 939 a to juz nie jest fajne :/ - cos z peg - dfi infinity 3,2v na ram, wysokie vcore itp, Epox 8NPA7I - chyba to samo co DFI, tylko troche nizsze vcore. ceny sa dosc przystepne. procek tu w gre wchodzi 2600+ lub 3000+ z racji mnoznika 9. tylko zauwazylem, ze procki dosc znacznie podrozaly ostatnimi czasy. i tu zaczynaja sie chodzy, bo bylaby 3 opcja, ale nie moge nigdzie znalezc sempa na 939 sprzedaawanego luzem, bo w komplecie z infinity na 939 bylaby to bardziej przyszlosciowa platforma, ktora pozwolilaby w przyplywie checi i gotowki zmienic procka na cos co sie bedzie chcialo krecic typu opek lub cos innego. i tu mam problem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja bym brał infinity na s754 i do tego sempa 2600+ a mozę nawet 2500+ - jak to infinity dochodzi szyną proca w okolice 370-380 to wreszcie ten procek nabiera sensu... W komputroniku jest coś koło 315zl, ale np już w imperium 305 - ew. znizki dla forumowiczów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 semp s939 jest dostępny tylko w zestawach, wsio musisz kupić dla samego rpocka, ale to nie jest juz fajne.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcherry Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 semp s939 jest dostępny tylko w zestawach, wsio musisz kupić dla samego rpocka, ale to nie jest juz fajne.. ;/ W PC Projekcie mozna go kupic z sama plyta glowna a nie z calym zestawem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 i mam zagwostke, bo oba kompleciki bylyby fajne: infinity 754 i 2600+ infinity 939 i 3000+ kto wie czemu sempy na 754 tak podskoczyly, bo 3000+ w olsztynie kosztuje prawie 370pln a 2600+ prawie 270 :/ za 754 po trochu przemawia cena i wieksze OC, ale w chwili obecnej roznica nie jest juz tak duza z racji drozszych prockow. za 939 przemawia wieksza mozliwosc rozbudowy, bo turiony kosztuja $$$ i jeszcze wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Niemiec => kup sobie 939 na PCI-E !! Nie cofaj sie !! Lepiej dolozyc i pojsc naprzod !! Nie warto znowu wchodzic w AGP, lepiej dolozyc ! Wiem bo tez chce zmienic platforme i musze zmienic graficzna :/ Troszke to kosztuje ale trzeba isc do przodu a nie sie cofac :/ Naprawde lepiej poczekac... P.S. Bede mial k.graficzna z podpisu do sprzedania =] Chce ktos ? :D ( cena ok 600 zl - na gwarancji... , nie krecona ) Edytowane 7 Listopada 2005 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 po pierwsze nie masz podpisu :P po drugie ja to wiem, ale jeszcze nie wiem czy moje konto to wie. po trzecie przez jakis czas i tak bedzie grafa na PCI-not-EXPRESS :P wildcherry => jest maly zonk z PCP, bo nie maja infinity na 939 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildcherry Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wildcherry => jest maly zonk z PCP, bo nie maja infinity na 939 :| ale na pewno moga sprowadzic - najlepiej przedzwonic i porozmawiac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 po pierwsze nie masz podpisu :P po drugie ja to wiem, ale jeszcze nie wiem czy moje konto to wie. po trzecie przez jakis czas i tak bedzie grafa na PCI-not-EXPRESS :P wildcherry => jest maly zonk z PCP, bo nie maja infinity na 939 :| hehehe fajny tekst ;] ja mysle ze skoro nie bedzie na poczatek grafy to najlepiej plyte z pcie. po co sie cofac. ale reszrta to juz problemme..... ah te fundusze, straszna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Kszonek czym chlodzisz sowjego procka ? I jesio jedno, dokladac do patriotow czy kupic twinmos ? Heh w jakims sklepie byl podpis nie sprzedajemy odradzamy (dotyczy twinmos) Tak pozatym wszystko hula jak trzeba na dfi ? tzn nv active armor :P slawetny itd Jestem ciekaw czy mozna swobodnie korzystac z wszystkich funkcji ktore przewidzial producent .. ( a nie zawsze wszystko przewiduja bueh) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Kszonek czym chlodzisz sowjego procka ? I jesio jedno, dokladac do patriotow czy kupic twinmos ? Heh w jakims sklepie byl podpis nie sprzedajemy odradzamy (dotyczy twinmos) Tak pozatym wszystko hula jak trzeba na dfi ? tzn nv active armor :P slawetny itd Jestem ciekaw czy mozna swobodnie korzystac z wszystkich funkcji ktore przewidzial producent .. ( a nie zawsze wszystko przewiduja bueh) Nie rób tu OT. Niemiec ile masz na to kasy, a może jak byś coś sprzedał z tego podpisu to wtedy by doszło troche gotówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 chce kupic jak najlepiej za jak najmniej ;] sprzet na sprzedaz juz jest, zobacz na moj sig :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...