Elian Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jestem nowym użytkownikiem tej przegladarki . Powiedzcie mi proszę jak oczyścić ją z wszelkich adresów które sie zapamiętały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Narzędzia --> Ustawienia --> Zaawansowane --> Historia --> Przyciski wyczyść wpisane/odwiedzone adresy. Edytowane 13 Listopada 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elian Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Narzędzia --> Ustawienia --> Zaawansowane --> Przyciski wyczyść wpisane/odwiedzone adresy. Dzięki tylko czy po tym właśnie zostaną moje ciasteczka...logi do forumów i inne takie zapamiętywane? Jest gdzies tu mądra konfiguracja opery ? Edytowane 13 Listopada 2005 przez Elian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ciasteczka to zupełnie oddzielna "para kaloszy". Zarządzanie nimi nie ma nic wspólnego z zakładką Historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elian Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 A jest jakiś poradnik o konfiguracji Opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 7.54 to trochę stara wersja. http://nontroppo.org/wiki/Opera http://mojaopera.9g.pl/doku.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Przykleiłem temat o Operze, ktory zacząłem tworzyc jakiś czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elian Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 O to chodziło serdeczne dzięki :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...