Havoc Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ZNouw mam problem...epilog.. Gdzie jest ojciec tego dupka co wisiał i się go do otchłaniu zrzucało? Gdzieś w okolicach cyklopa? Jest tam taka trumna na górze ale zbieram miksturki z niej i nic, biegam po całej mapie i nie mogętrafić na żaden przerywnik, rozmowę itd. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Jak wchodzisz do sali z cyklopem, to po lewej stronie masz/będziesz po chwili miał przepaść. Jak wykończysz wszystkich to idziesz w prawo, wspinasz się na górę (użyj łuku z liną) i po przedostaniu się na drugą stronę przepaści, schodzisz w dół i kontynuujesz (drogo jest prosta). Ojczukla znajdziesz w komnacie w której zaatakuje cię kilku lichów na raz. Edytowane 30 Marca 2007 przez Zielonyman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 dzieki..chociaz spozniona ta porada ;] udalo mi sie w koncu dojsc, nie widzialem gzymsu po prostu. gra skonczona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Ciekawa ciekawostka: poczatki gry, dokladniej kiedy musimy odbic statek, to po zakonczonej walce Lenna na s prosi na tyly: wchodzimy do malego pomeiszczenia gdzie sa podnosi kotwice, na scianie ejst stara(na oko jakis 16-17 wiek) mapa wschodniego wybrzeza Polski oraz ob. kalingradzkeigo ..lol;p a tak przy okazji: zacielem sie na wyspie, chdoze sobie po chatkach orkow "wkutych w skale" no i znalazlem w glebi skaly jakis mechanizm ktory uruchamiam (zaczyna sie wszystko krecic) i co dalej?? Edytowane 2 Maja 2007 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Musisz sie mocno wrócić, nie pamietam do ktorego miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Musisz sie mocno wrócić, nie pamietam do ktorego miejsca.Przejmowales kontrole nad Galerą, strzelałeś z pokładowych balist etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Przejmowales kontrole nad Galerą, strzelałeś z pokładowych balist etc. eeee chyba zle go zrozumiales Caleb, chodzi mu o wskazowke do mojego problemu z gra(zacielem sie w pewnym miejscu) Tak czy siak juz wszystko ok i gram dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Chce ktos pograc w DM po necie ? :] Fajnie sie pyka, jak co to wbijat tu - 213.190.3.13:27105 i lepiej dac znac na PW, to sie ustawimy w kilka os. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 siema, chcę kupić ten tytuł bo mogę go mieć za 28zł na gram.pl, no i teraz tylko jedno pytanie: czy wersja topsellera normalnie rejestruje się w Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak, wystarczy podać cd-key w aktywacji steam'a [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 gra w sobie jest OK ale silnik jest zle zmodyfikowany - wg mnie wyglada gorzej niz HL2 i dziala gorzej niz HL2 na high w 1400x900 - chodzi niemal o 40-50% slabiej. Najbardziej wkurzajace sa bugi :/ gralem sobie na quickach i w pewnym momencie gdy chcialem wczytac gre nastepnego dnia to wywalalo do pulpitu i musialem od nowa :/ (patch wgralem odrazu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Gra ma znacznie lepszą grafikę niż hl2 goły bez modów ;) (chodzi o postacie w high res itp). Pozatym ja nie narzekałem na płynność jej działania jeszcze za wczasów SD 3700+ z x1800gto. Jednak do full detali gra potrzebuje poprostu 2gb ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 czy ja wiem textury ma bardzo brzydkie jak staniemy przy scianie jak pamietam ale ciekawie sie gra lecz bugi przeszkadzaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 a jak sprawa wygląda z językiem? w top selerze jest wersja tak jak to bywa z HL2 (same napisy) czy dialogi itd też polskie? i czy jeśli tak, to można zmienić w Steam ewentualnie na Angielski (a Steam sobie ściągnie) :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 1. sa tylko napisy pl gadają po angielsku 2. po wbiciu klucza możesz se zassać ze steam dark messiah 3. okładka top seller jest 2 strona z 1 strony top seller po wyjęciu i odwróceniu jest okładka premierowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Wczoraj sobie grałem w Dark Messiah i wszystko było oki, a dziś nie chce się włączyć, pojawia się czarny obraz, pulpit, czarny obraz i pulpit i tyle. Wie ktoś może o co chodzi czemu się nie włącza. Komp: Athlon X2(3600+) 2x1GB ramu Geforce 8600GT Windows XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...