Skocz do zawartości
tester3000

Dark Messiah Of Might And Magic

Rekomendowane odpowiedzi

ZNouw mam problem...epilog..

Gdzie jest ojciec tego dupka co wisiał i się go do otchłaniu zrzucało? Gdzieś w okolicach cyklopa? Jest tam taka trumna na górze ale zbieram miksturki z niej i nic, biegam po całej mapie i nie mogętrafić na żaden przerywnik, rozmowę itd. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wchodzisz do sali z cyklopem, to po lewej stronie masz/będziesz po chwili miał przepaść. Jak wykończysz wszystkich to idziesz w prawo, wspinasz się na górę (użyj łuku z liną) i po przedostaniu się na drugą stronę przepaści, schodzisz w dół i kontynuujesz (drogo jest prosta). Ojczukla znajdziesz w komnacie w której zaatakuje cię kilku lichów na raz.

Edytowane przez Zielonyman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa ciekawostka:

poczatki gry, dokladniej kiedy musimy odbic statek, to po zakonczonej walce Lenna na s prosi na tyly: wchodzimy do malego pomeiszczenia gdzie sa podnosi kotwice, na scianie ejst stara(na oko jakis 16-17 wiek) mapa wschodniego wybrzeza Polski oraz ob. kalingradzkeigo ..lol;p

a tak przy okazji: zacielem sie na wyspie, chdoze sobie po chatkach orkow "wkutych w skale" no i znalazlem w glebi skaly jakis mechanizm ktory uruchamiam (zaczyna sie wszystko krecic) i co dalej??

Edytowane przez Lizardus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejmowales kontrole nad Galerą, strzelałeś z pokładowych balist etc.

eeee

chyba zle go zrozumiales Caleb, chodzi mu o wskazowke do mojego problemu z gra(zacielem sie w pewnym miejscu)

Tak czy siak juz wszystko ok i gram dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra w sobie jest OK ale silnik jest zle zmodyfikowany - wg mnie wyglada gorzej niz HL2 i dziala gorzej niz HL2 na high w 1400x900 - chodzi niemal o 40-50% slabiej. Najbardziej wkurzajace sa bugi :/ gralem sobie na quickach i w pewnym momencie gdy chcialem wczytac gre nastepnego dnia to wywalalo do pulpitu i musialem od nowa :/ (patch wgralem odrazu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma znacznie lepszą grafikę niż hl2 goły bez modów ;) (chodzi o postacie w high res itp). Pozatym ja nie narzekałem na płynność jej działania jeszcze za wczasów SD 3700+ z x1800gto. Jednak do full detali gra potrzebuje poprostu 2gb ram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. sa tylko napisy pl gadają po angielsku

2. po wbiciu klucza możesz se zassać ze steam dark messiah

3. okładka top seller jest 2 strona z 1 strony top seller po wyjęciu i odwróceniu jest okładka premierowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj sobie grałem w Dark Messiah i wszystko było oki, a dziś nie chce się włączyć, pojawia się czarny obraz, pulpit, czarny obraz i pulpit i tyle. Wie ktoś może o co chodzi czemu się nie włącza.

Komp:

Athlon X2(3600+)

2x1GB ramu

Geforce 8600GT

Windows XP SP2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi