kurczakov Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Mint na Feisty + Gnome + Kiba-dock + compiz-fusion Edytowane 3 Stycznia 2008 przez kurczakov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 kurczakov wrzuciłbyś gdzieś tapetke? jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczakov Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 kurczakov wrzuciłbyś gdzieś tapetke? jest super :D No, jak nie, jak tak. Trzymaj. http://files.mint-space.com/getfile,200801...lpaper.png.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 wielkie dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 krzychu świetna tapeta możesz udostępnić ją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) ups pomyliłem działy. Do kasacji. Przepraszam. Edytowane 6 Lutego 2008 przez The SainT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 krzychu świetna tapeta możesz udostępnić ją? Prosze bardzo, w rozdzialce 1280x1024: klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Prosze bardzo, w rozdzialce 1280x1024: klik. Co to za system dokladnie? Ladnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Co to za system dokladnie? Ladnie wyglada :) Jak dla mnie to to jest zamiennik microsoftowego explorera... Chyba LiteStep :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Co to za system dokladnie? Ladnie wyglada :) E17 ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) E17 ;) ? Generalnie to Gentoo a jako Window Manager sluzy wlasnie E17, wersja z CVS gdzies z poczatku stycznia. Edytowane 7 Lutego 2008 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 A to mój. Tapeta często się zmienia, aktualnie jest ta, jutro może być inna, generalnie gnome + compiz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 mistrzu w którym pliku zmienia się czcionkę panelu? próbowałem już chyba wszelkich instrukcji z forum.ubuntu.pl, próbowałem używałem nawet gnome-color-chooser, ale za nic w świecie się nie chce zmienić na białą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 mistrzu w którym pliku zmienia się czcionkę panelu? próbowałem już chyba wszelkich instrukcji z forum.ubuntu.pl, próbowałem używałem nawet gnome-color-chooser, ale za nic w świecie się nie chce zmienić na białą. Ja po prostu znalazłem odpowiedni motyw. Ale szukaj gdzieś w ~/.themes/ w plikach gtkrc. Tam to jest poustawiane. Oczywiście jeśli korzystasz z systemowych motywów to pewnie są w /usr/share/themes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) mistrzu w którym pliku zmienia się czcionkę panelu? próbowałem już chyba wszelkich instrukcji z forum.ubuntu.pl, próbowałem używałem nawet gnome-color-chooser, ale za nic w świecie się nie chce zmienić na białą. Zmień tło pulpitu > Motyw > Własne ? Dla gnome A tu moje aktualne wypociny: I poprzednie: :plom: króliczek dla chętnych Edytowane 14 Lutego 2008 przez anemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Ja po prostu znalazłem odpowiedni motyw. Ale szukaj gdzieś w ~/.themes/ w plikach gtkrc. Tam to jest poustawiane. Oczywiście jeśli korzystasz z systemowych motywów to pewnie są w /usr/share/themes.już jest ok. ściągnąłem styl z ciemnym panelem (okazało się, że autor, wydał także takową wersję). z edycją gtkrc próbowałem, ale dopiero teraz po podglądzie owego pliku z obecnego stylu zaczynam rozumieć dlaczego mi nie wychodziło. Zmień tło pulpitu > Motyw > Własne ? Dla gnomenie ma tu na 100% opcji do zmiany koloru czcionki na panelu. System: Ubuntu 7.10 GTK: Creamy 0.9 Emerald: Scaled Black Mod 0.1 Ikony: NuoveXT 2 Tapeta: Wind of love Edytowane 14 Lutego 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) .......nie ma tu na 100% opcji do zmiany koloru czcionki na panelu........... O ile chodzi ci o to Edytowane 14 Lutego 2008 przez anemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) chodziło mi o czcionkę na PANELU, a nie w obramowaniu czy samych okienkach. edit. widzę, że u Ciebie zmieniła się także na panelu... cuda, dziwy? u mnie tak nie da rady i z tego co wyczytałem na forum.ubuntu.pl u nikogo nie działa. Edytowane 14 Lutego 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 chodziło mi o czcionkę na PANELU, a nie w obramowaniu czy samych okienkach. edit. widzę, że u Ciebie zmieniła się także na panelu... cuda, dziwy? u mnie tak nie da rady i z tego co wyczytałem na forum.ubuntu.pl u nikogo nie działa. Pewnie zależy od motywu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) nappy - swietny pulpit, tylko troche liczba tych ikonek na dole razi :) no to i ja sie pochwale :P Edytowane 20 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Ubuntu 7.10 z motywem Ubuntu studio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) nappy - swietny pulpit, tylko troche liczba tych ikonek na dole razi :)Tylko to środowisko graficzne ;) explorer.exe Edytowane 15 Lutego 2008 przez anemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Znajdź mi Photoshopa pod Linuxa albo zasponsoruj Mac'a to nie ma sprawy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Znajdź mi Photoshopa pod Linuxa albo zasponsoruj Mac'a to nie ma sprawy ;DMoge przeszczep oczu zasponsorowac: Windowsowe pulpity pokazujemy na 'Oprogramowaniu' ! Edytowane 15 Lutego 2008 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Czas na zmiany. Dzięki za tapetkę :plom: i tradycyjnie króliczek dla chętnych Edytowane 8 Marca 2008 przez anemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 nowa tapetka, a przede wszystkim nowe ikonki w docku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Czas na niewielkie zmiany, często nie widoczne na pierwszy rzut oka: :plom: i jak zwykle króliczek Edytowane 9 Marca 2008 przez anemus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Distro Slackware + dwa motywy superkaramba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...