MajQ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Arch Linux XFCE 4.6.1 Tapeta Motyw: Auriel Ikony: Neon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 OSX 10.5.7 Pod względem wyglądu - ideał. Stonowany, elegancki wygląd itp. Wakacyjna tapeta pozytywnie wpływa na mój nastrój z rana. Swoją droga i tak mieszkam 5 minut od plaży, więc muszę coś bardziej oryginalnego wymyślić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Oto moje zdjęcia wszystkich "pulpitów" jakie miałem do tej pory: 1. 2. 3. 4. Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Z nudów nowy pulpit, oczywiście Debianowy ;) Edytowane 22 Lipca 2009 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFU Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ubuntu 9.04, Opera, Conky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) a fuj, żeby z linuksa winde robić... ;) Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 tez tego nigdy nie zrozumiem, ale jak widac, niektorzy to lubia :) rozni ludzie rozne potrzeby hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFU Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 tez tego nigdy nie zrozumiem, ale jak widac, niektorzy to lubia :) rozni ludzie rozne potrzeby hehe Ikonki mi się spodobały ; ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 zainstaluj sobie ikonki Tango :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Z nudów nowy pulpit, oczywiście Debianowy ;) http://img195.imageshack.us/img195/8420/200907201944021024x768s.png[.img] czy moglbys podac jak sie nazywa ta tapeta albo jakiegos linka do niej, najlepiej w 1920x1200 xD Ja ci dam cytować obrazki! Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) 1920x1200 Edytowane 5 Września 2009 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 1920x1200 Thx i sry za cytacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) nadal kde + conky Edytowane 18 Października 2009 przez Drainer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Ubuntu 9.10 (Gnome, Mista + Cleartype + inne z gnome-look.org) AIMP 2.60.510.RC3 (Windowsowy odtwarzacz działający stabilniej od Audacious - sic!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Oto mój nowy pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Nie mógłbym na czymś takim pracować, przejrzystość i wygoda to antonimy powyższego pulpitu. [cut] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a to moj nowy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 na chwile obecna tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) fajna tapeta, jest szansa na linka z Twojej strony? :wink: już nie trzeba, sam znalazłem :wink: Edytowane 26 Maja 2010 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 No dobra, pora odświeżyć temat. Czysto, prosto, OS X 10.6.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 wnoszę o udostępnienie linka do tej tapety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Browsing deviantART Zarówno Pink jak i Purple są świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3on Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Cześć wszystkim jestem nowy na forum. To mój pulpit : http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0910/obszar1_002c05f.png Edytowane 21 Września 2010 przez fr3on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Browsing deviantART Zarówno Pink jak i Purple są świetne. Rikki, przecież taką tapetę można machnąć w 2 minuty samemu. ;) Ale Choina. Szukam czegoś na moje Ubuntu 10.04 z którego korzystam może ze dwa razy w tygodniu, bo na Win7 to Moja Dama na tapecie wisi, no i w sumie podsunąłeś mi pomysł, sam namaluję coś takiego tylko powiedzmy... bardziej stonowanego, jakaś czerń + błękit czy cuś. Jak nie zapomnę to się pochwalę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Oczywiście, że można: dowolne zdjęcie + mocny gaussian blur + ewentualne tweaki. Po prostu podlinkowne mają ładne barwy i kompozycję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Odświeżę temat. Tak wygląda mój pulpit na dzień dzisiejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zimowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 24 Grudnia 2010 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 O, meeron ma Macintosha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) z lekkim akcentem windowsowym ;) tak na serio, to tapete do screena tylko podmieniłem ps - iphone mnie nakłonił na te zmianę, okazał sie na tyle przyjazny, że zaryzykowałem :] Edytowane 24 Grudnia 2010 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...