Skocz do zawartości
spoxxx

MYSZKA TNIE SIE NA PULPICIE

Rekomendowane odpowiedzi

TAK JAK W TEMACIE NIE MAM PJECIA CZEMU SIE TAK DZIJE POPROSTU MYSZKA MA BLOKI TAKIE W GRACH TAKIE COS SIE NIE ZDARZA TYLKO W WINDIWSIE NA PULPICIE ZE NAGLE NA 1 SEK STAJE I NIE WIEM O CO CHODZI TROSZKE BARDZO JEST TO DENERWUJACE A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE WIEM CO JEST TA PRZYCZYNO MOJ KOMP TO ATHLON 1700 SHUTLE AK 32 266A 384 RAM --GAINWARD TI 4200 MA OZE KTOS RADE NA TEN PROBLEM --WIEZCIE TO JEST NORMALNEI MASAKRA JAK JEST TAKIE COS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze zmien czcionke w swoim poscie na mala, nie wolno sie tak wydzierac :evil:

BTW myszki, czy przeinstalowywales drivery do niej ?

Czasem wystarczy tylko to.

Oczywiscie jezeli masz kuleczke, to czyszczenie tez jej nie zaszkodzi,

wrecz odwrotnie. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh wlasnie to jest myszka a4 tech --ona normalnie chodzila wczesniej tylko tak nagle pieknie chodzi tylko na chwile sie zatrzymuje tak nie to ze jest brudna na pewno czysciutka robilem juz to wczesniej podkladka tez jest ok i wlasnie czasem ma takie glupie bloki i nie wiem co to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też mam mychę a4tech i tesh czasami odpierdziela mi jakieś dziwne rzeczy to się wkórzam i myshka lata po całym pokoju a jak to nie pomaga to ją rozkręcam czyszcze ... i działa spoko Dołączona grafika... ale te myshki a4techa to jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! Dołączona grafika...

a4tech rfsw-25[radiowa] Dołączona grafika 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :( Dołączona grafika buuhahaha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podkręć myche na 20ghz i bedzie spox zrób v-moda podłącz ją pod zwykłe 220V no i oczywiście azot cooler obowiązkowo ja tak mam i wszystko chodzi midzio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też mam mychę a4tech i tesh czasami odpierdziela mi jakieś dziwne rzeczy to się wkórzam i myshka lata po całym pokoju a jak to nie pomaga to ją rozkręcam czyszcze ... i działa spoko Dołączona grafika... ale te myshki a4techa to jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! Dołączona grafika...

a4tech rfsw-25[radiowa] Dołączona grafika 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o  :(  Dołączona grafika buuhahaha...

Nie zgadzam się z tym. Ja mam myszkę A4tech model WWW-25 i działa bez zarzutu już około roku z hakiem... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a4tech rfsw-25[radiowa] Dołączona grafika 68 zeta poszło w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o  :(  Dołączona grafika buuhahaha...

Nie zgadzam się z tym. Ja mam myszkę A4tech model WWW-25 i działa bez zarzutu już około roku z hakiem... :twisted:

ja tez moge "miec" myszke rok i tez bedzie dzialac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, wyczailem dlaczego mi haczy...

okazalo sie, ze winXP nie wykrywa mi glownego dysku jako UDMA i uzywa PIO Mode :(((((

Dysk jest napewno sprawny, wlaczalem pod [brzydkie określenie na linuksa]em i tam sysko smiga tak jak powinno, a pod win transfer faktycznie jakis kieprawy a i podczas odczytu/zapisu wszystko laguje lacznie z myszka...

Juz zdarzylo mi sie to drugi raz, jedyne co zmienialem to podlaczalem kamerke przez USB, wtedy sie zaczelo rypac :/

Probowalem juz przeinstalowywac 4in1 czy cus, ale nie dalo ...

Ma ktos jakis pomysl? bo nie mam zamiaru znowu reinstalowac sys'a :/

Oczywiscie w biosie wszystko jest dobrze ustawione, specjalnie sprawdzalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi