Curly18 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam! pytanie tak ja na temacie, mam na płycie w chipsecie załozony niebieski zalman i mam zamiar kupic PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AlCu wiem ze wejdzie a czy na PENTAGRAM QV-100 AlCu+ wejdzie czy nie czy trzeba obciąz radiatora zalmana na pół? sorki za błedy bo spiesze sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam! pytanie tak ja na temacie, mam na płycie w chipsecie załozony niebieski zalman i mam zamiar kupic PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AlCu wiem ze wejdzie a czy na PENTAGRAM QV-100 AlCu+ wejdzie czy nie czy trzeba obciąz radiatora zalmana na pół? sorki za błedy bo spiesze sie... 80 powinny wejść a co do 100 to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 wentylator ma tyle mm ile jest w symbolu + ok 2cm na krawędzie radiatora, czyli dla 100 wychodzi średnica 12cm/promień 6, weź linijke i zmierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Z tego co wiem to 80 się zmieści bez problemu ale 100 zawadzi o Zalmana i o zasilacz jeśli masz obudowę MIDI. Edytowane 15 Listopada 2005 przez qura16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) kocurek i qura16 dzięki za info, już sprawdzałem czy wejdzie 100 i okazało ze brakuje 2cm wolnego miejsca to wiec juz zamówiłem 80. dziękuje i temat zamknięty. Edytowane 15 Listopada 2005 przez Curly18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Szkoda że nie zamówiłeś 100 bo sam szukam kogoś z info o tym czy się zmieści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Szkoda że nie zamówiłeś 100 bo sam szukam kogoś z info o tym czy się zmieści. Ja mam 120cu+ na nf7 i poza tym,ze zmienilem obudowe i nie mam zalmana to wlazl :] A tak serio, to biorac pod uwage chore ustawienie socketu na plycie w poprzedniej obudowie opieral sie o zasilacz...wlasciwie nawet nie opieral, tylko...wlasnie.Zupelnie tam nie wchodzil. Poza tym 120 wychodzi daleko na boki i na 100% ten wysoki zalman tam sie nie zmiesci. Edytowane 15 Listopada 2005 przez DJPreZes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wsadzilem ostatnio 100etke pentagrama na abita an7 zawadzal tylko o zalmana na nb wiec na abita nf7 tez powinien wejsc (buda tt xaser3 mid tower) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...