natonek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam, zamiezam zmienic plaforme :D z s.754 na s.939 :cool: mam jusz karte PCI-E Gf 6600 leadteka na krótko ja wpadnie kasa to kupie x800gto conecta 3d i mam nadzieje ze sie moduje :D Ramy posidam Geil Ultra X 2x512mb są na TCCD ale jedna kosć padła wysałem obie do komputronika zoabcze co z tego wyniknie :) :( Na mobo+proca mam ok. 1250zł-1300max licząc jusz kase za stary sprzet :) Mobo kupie DFI LanParty UT NF4 Ultra-D tylko powiecie mi czy warto dopacać do niej czy wziąć[/color] tańszą na NF4 :hmm: Zmaieżam ostro krecić :P I mam dylemat czy opteron 144 ok 580zł czy selket venica 2,8GHz 1,4V ?? Na allegro narzie jest za 600zł ale mysle ze do 700zł nie pownien dojść :P Wiec jakiego proca kupić? Zaiłke posiadam Modecoma mc 350w mam nadzieje ze narazie straczy jak bed zmieniał grafe to kupie pewnie hut keya ap 350w Wiec jaki proc wybrać :question: ;) Z góry dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) opteron=fx w tańszej wersji no prawie że fx Edytowane 16 Listopada 2005 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) dokładnie. za 550 dostaniesz DFI Ultra D do tego opka za 570 i masz cacy zestawik :D Edytowane 16 Listopada 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natonek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 heh oki to kupuje u ciebie milans :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ale opka w boxie jest lepszy jakosciowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ale opka w boxie jest lepszy jakosciowoto dlaczego niby? nie zwietrzal? ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja uważam ze lepiej ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> venisa seleckta, przecież jesli on eobi 2,8 na 1,4 to ile zrobi na napiecu 1,575??? Przy tych pamięciach wyciągniesz maximmum z tego kompa, a co bedzie jek opek nie pójdzie powyżej 2,2ghz i to przy jakims wysokim napieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) jak narazie nie było chyba egzemplaża który nie zrobiłby 2600 mhz... :/ Edytowane 17 Listopada 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 boxy maja lepsza kontrole jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Dopłacasz tylko niepotrzebnie za beznadziejny wiatrak i dodatkowe 2 lata gwarancji, dla mnie bez sensu i nie wierze żeby box był lepszy jakościowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jest. pozatym kupując boxa masz większą pwnosc ze nie był on poddawany selekcji (wiązało by sie to ze zerwaniem plomb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...