Skocz do zawartości
natonek

Proc & Mobo Do 1250zł Opek Czy Selekt Venica?, S.939 Pci-e

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zamiezam zmienic plaforme :D z s.754 na s.939 :cool: mam jusz karte PCI-E Gf 6600 leadteka na krótko ja wpadnie kasa to kupie x800gto conecta 3d i mam nadzieje ze sie moduje :D

Ramy posidam Geil Ultra X 2x512mb są na TCCD ale jedna kosć padła wysałem obie do komputronika zoabcze co z tego wyniknie :) :(

Na mobo+proca mam ok. 1250zł-1300max licząc jusz kase za stary sprzet :)

Mobo kupie DFI LanParty UT NF4 Ultra-D tylko powiecie mi czy warto dopacać do niej czy wziąć[/color] tańszą na NF4 :hmm:

Zmaieżam ostro krecić :P

I mam dylemat czy opteron 144 ok 580zł czy selket venica 2,8GHz 1,4V ?? Na allegro narzie jest za 600zł ale mysle ze do 700zł nie pownien dojść :P Wiec jakiego proca kupić?

Zaiłke posiadam Modecoma mc 350w mam nadzieje ze narazie straczy jak bed zmieniał grafe to kupie pewnie hut keya ap 350w

Wiec jaki proc wybrać :question: ;)

Z góry dzieki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam ze lepiej ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> venisa seleckta, przecież jesli on eobi 2,8 na 1,4 to ile zrobi na napiecu 1,575??? Przy tych pamięciach wyciągniesz maximmum z tego kompa, a co bedzie jek opek nie pójdzie powyżej 2,2ghz i to przy jakims wysokim napieciu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dopłacasz tylko niepotrzebnie za beznadziejny wiatrak i dodatkowe 2 lata gwarancji, dla mnie bez sensu i nie wierze żeby box był lepszy jakościowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi