sebi0104 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Panowie mam male pytanko jestem zielony i nie wiem co i jak posiadam plyte główna Msi k7N2 Delta2 Platinium na niej mam 2x512 kingstony KVR400x64C3A i chcialbym sie dowiedziec co i jak trzeba zrobic by chodzily one w dual channels???Bo w obecnej chwili z tego co pokazuje cpu-z chodza jako single:(Prosze o pomoc z gory dziekujeMoze głupie i banalne pytanie ale zalezy mi na odpowiedzi szybkej bardzo kogos kto ma o tym pojecie prosze!!!Ramy mam w pierwszym i drugim slocie czyli wtych o takim samym kolorze. Edytowane 16 Listopada 2005 przez sebi0104 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wsadź pamięci w odpowiednie sloty i po kłopocie. Być może masz nawet pokolorowane tak samo sloty dualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wsadź pamięci w odpowiednie sloty i po kłopocie. Być może masz nawet pokolorowane tak samo sloty dualne.To juz mam doszdlem do tego w dwa odrebne sloty musialem kosci wlozyc czyli te od siebie najbardziej oddalone,mam ine pytanie na szynie 200 mam odczyt 2149 a na szyniiiie 166 synchro z procem 2456 odczyt z everesta jak radzicie ustawic pamieci na 200 czy na 166 synchro z procem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Sprawdź obydwa ustawienia na 3D Marku lub w grze, w którą najczęściej grasz (lub która ma największe wymagania) i zostaw tak, aby było lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...