Krisss117 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Mam taki problem. :blink: :blink: Czy ktoś wie jak mozna wysyłac komunikat przez internet, aby odbiorcy sie pokazywały besposrednio na ekranie (w formie jak wyskakuje błąd w windowsie), lecz by nie był widoczny nadawca (ja)???? Wiem, że można w LAN-ie wysyłać poprzez polecenie net send ale to sie nie sprawdza w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 NIe mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak Ty sobie to wyobrażasz? Że każdy cieć będzie mógł innemu cieciowi takie psoty robić? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Czasami warto pomyśleć przed napisaniem topic'u... <święte słowa> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...