El Chupacabra Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Czy moze ktos wie jak zmienic FSB ze 100MHz do 133MHz na plycie K7VZA rev 1.0 KT133A/686B ?? Edytowane 25 Listopada 2005 przez El Chupacabra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zworkami (jesli mnie pamiec nie myli, to patrzac na srodek plyty ->troche w prawo). Sa rozpisane na plycie. Jutro sprawdze dokladnie jeszcze (mam 2 takie plyty do zhandlowania na gieldzie, ale nie chce mi sie rozkowywac tera skrzynek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) http://www.ocworkbench.com/hardware/elite/k7vza/p-k7vza.jpg Obstawiam to małe żółte coś pomiędzy chipsetem a slotami pamięci. A tak ogólnie to od czego są instrukcje? Edytowane 25 Listopada 2005 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 mam instrukcje oryginalna z pudelka, ale jak porownywalem z tymi z neta to instrukcja jest identyczna z rev. 3.0, a na plyta glowna jest podpisna K7VZA rev 1.0, wiec cos w tym dziwnego o.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 nie zdziw się jeśli zworek nie znajdziesz na nieORT: ORT: ORT: kturych płytach (v 3.0) były zalutowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 a zebys wiedzial ze sa zalutowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 wiem bo mam k7vza v3.0 i też mam zalutowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 pogrzebalem w BIOS sprawdzilem max wyciagam 112 MHz ale przy okazji PCI i AGP zwrasta wiec wole nie przeciazac apropo to czaje sie na nowa plytke i ramy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...