kkNd! Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam szybkie pytanie :) posiadam bloczek abbadon gpu zamontowany na 9800pro. Czy msi x850pro vivo bedzie posiadal takie samo mocowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) ati z tego co pamiętam jest stałe w rozstawie otworów-55mm, ale nie jestem pewien.... Edytowane 27 Listopada 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Na x800 wchodzi więc na x850 też powinien :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Mam szybkie pytanie :) posiadam bloczek abbadon gpu zamontowany na 9800pro. Czy msi x850pro vivo bedzie posiadal takie samo mocowanie?Krótko i zwięźle: TAK :) Edytowane 27 Listopada 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 oki dziekuje za odpowiedzi :) zastanawialem sie bo abbadon'ow, juz prawie nigdzie nie maja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja go mam na gpu, a rozstaw identyczny jak na x850. Mogę tylko potwierdzić słowa przedmówców ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hehe ;) to teraz zmiana pytania :D a wejdzie na 7800gt? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wejsc wejdzie... Pytanie , ktora masz wersje czy to z plaskim topem , czy z tym w ksztalcie "domku" (:lol:) Jesli ten drugi , czyli nowszy to chyba jak dokupisz odpowiednie mocowanie pod 78GT/GTX to bedzie ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hmm... mam takiego jak na tych fotkach ;) to rozumiem, ze pottrzebne bedzie podobne jak na nich mocowanie ;) tylko gdzie to kupic :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 U producenta bloku ? :blink: www.mcs.pc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hehe okej dzieki :) nawet nie wiedzialem kto jest producentem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...