Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No rzeczywiscie odmienne zdanie od twojego to jest dopiero posmiewisko... no dalej smiej sie. Przyznam ze nie czytalem calego, ale przeczytalem pierwszy post i wytlumaczenie Wrzesniaka. Jezeli pisze prawde, to naprawde ma racje i ten co kupil od niego procka i go spalil z wlasnej winy nie moze liczyc na to ze mu nowego da, skoro gwara tego nie uznala. A jezeli nie bylo zadnej gwarancji no to co moge powiedziec, albo wrzesniak leci w bambuko albo to prawda... i wy swojego pewni byc nie mozecie wiec zanim ktos palnie text ze robie z siebie posmiewisko to sie najpierw niech zastanowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Wrześni@k, najbardziej razi sposób, w jaki odpowiadasz, tak jakbyś zrobił łaskę, że w ogóle dasz papier z odmową gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ktoś kto nie zna całej sytuacji niech kupi gazetke i poczyta bo wasze wypowiedzi nic nie wnosza. A wasz 16 letni kolega to wymiany mu sie chyba odechciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) No rzeczywiscie odmienne zdanie od twojego to jest dopiero posmiewisko... no dalej smiej sie. Przyznam ze nie czytalem calego, ale przeczytalem pierwszy post i wytlumaczenie Wrzesniaka. Jezeli pisze prawde, to naprawde ma racje i ten co kupil od niego procka i go spalil z wlasnej winy nie moze liczyc na to ze mu nowego da, skoro gwara tego nie uznala. A jezeli nie bylo zadnej gwarancji no to co moge powiedziec, albo wrzesniak leci w bambuko albo to prawda... i wy swojego pewni byc nie mozecie wiec zanim ktos palnie text ze robie z siebie posmiewisko to sie najpierw niech zastanowi.czy ty dzieciaku w ogole czytałeś logi z gg? nie bo pewnie to dla ciebie za wiele literek...coż tacy jak ty tez sie rodzą Edytowane 28 Listopada 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No rzeczywiscie odmienne zdanie od twojego to jest dopiero posmiewisko... no dalej smiej sie. Przyznam ze nie czytalem calego, ale przeczytalem pierwszy post i wytlumaczenie Wrzesniaka. Jezeli pisze prawde, to naprawde ma racje i ten co kupil od niego procka i go spalil z wlasnej winy nie moze liczyc na to ze mu nowego da, skoro gwara tego nie uznala. A jezeli nie bylo zadnej gwarancji no to co moge powiedziec, albo wrzesniak leci w bambuko albo to prawda... i wy swojego pewni byc nie mozecie wiec zanim ktos palnie text ze robie z siebie posmiewisko to sie najpierw niech zastanowi. Zgadzam sie z Toba Pioorek! Poczekajmy na fakty! Na cholerne FAKTY! Opieracie sie na wypowiedziach, wklejonych 'rozmowach' i chorych spekulacjach! Istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci do jesnej cholery... Ale co tam... Jak chcecie to sobie jezdzijcie po Wrześni@ku jak po łysej kobyle... Obiektywizm Panowie, OBIEKTYWIZM... Pozdrawiam! Poczekajmy na finał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 W sobote jest wysyłany procesor razem z pisemną odmową gwarancji podpisaną przez firmę więcej wyjaśnien składać nie musze dziekuje wszystkim za zainteresowanie i ich wątpliwości. No i super - sprawa narazie zakończona - jeżeli lyzkow uzna, że odmowa jest bezpodstawna, lub argumenty są nieprawdziwe, to podejmnie odpowiednie kroki w stosunku do firmy. I trzeba było tak od razu zrobić (bo narazie lyzkow poza prockiem miał jedynie słowne deklaracje i mimo, że Wrześniak nie wydaje się być tu specjalnie winnym, to nie dziwię się, że lyzkow tak sprawę rozdmuchał), bo potem takie problemy się pojawiają - i Wrześniak i lyzkow zmarnowali dużo czasu i nerwów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 jonathan licze na ciebie i mam nadzieję że lyzkov poda ci wszystkie dane ........... zobaczymy jak w tedy będzie Wrześni@k śpiewał. lyzkov stracisz te 600zł ale krętacz (dla mnie po prostu złodziej) straci dużo więcej. lyzkov ja na twoim miejscu jeszcze bym odwiedził wrześniaka. Pioorek gdzie ma racje (kumpel??). na procu nie ma żadnych uszkodzeń fizycznych to jakim prawem nie mają uznać mu gwary!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Ok leborq wiem ze kazda moja wypowiedz ciebie denerwuje ale nie musisz tego okazywac na kazdym kroku. No wyobraz sobie, ze logi z gg mozna latwo przekrecic i sobie dopisac rozne rzeczy, skad wiesz ze kazdego loga dal? A moze dal tylko te, ktore dzialaja na jego kozysc? Ale co ja tam bede mowil, dorosly pan leborq wszystko wie. No i widzisz nie tylko ja tak mysle... tez pojedziesz po KrokObok? No coz tacy jak on tez sie rodza... Edytowane 28 Listopada 2005 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Myślę,że nie ma co przelewać z pustego w próżne , tylko trzeba zgłosić sprawę do odp. służb:) Wrześni@k rżnie cwaniaka od początku , jak dostanie po doopie to mu się może odechce-ale pewności nie ma bo pewne typy są niereformowalne.... Pamiętam jak aferę robił PITerowi o modowanie x800gt, a potem sam je sprzedawał. US i Policja się powinny zająć tym typem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @leborg Człwieku co ty nazywasz logiem gg przesłał ci pliki wkleic rozmowe zmodyfikowana to ja ci moge ! Masz jakis problem i patrzysz na jedną strone czy Cie naprawde głowa boli ? Pismo Ci nie wystarczy od sytrybutora że procesora nie wymienią ? Chyba cos naprawde Cie podnieca patrzac na te logi na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Buhehe a co to jakies groźby ? Chętni do pomocy to mozesz znaleźć przy pomocy do kopania dołków w moim ogrodzie @kubajew Wiem że masz coś wspólnego z Rosjanami wystarczy popatrzen na twoja ksywke Rosjanie bardzo uczciwi ludzie naprawde wiele by Cie nauczyli wierz mi Podaj nazwe hurtowni, a najlepiej dystrybutora. Iyzkov. Jak mozesz to przeslij mi na PW nr seryny procesora sprawdze czy byl kupiony wogóle i którego z polskich dystrybutorów, jeseli tak to sa duze szanse ze uda sie zalatwic reklamacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @ Nierealny ---> :blink: Nie znam Pioorka... Poczekajcie do cholery na FINAŁ! Ględzicie od posta do posta jakim to krętaczem jest Wrześniak... Nie trzymam strony żadnego z 'zainteresowanych'...! Czekam, czekam i jeszcze raz czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 I w tej sprawie nie mam zamiaru tu już dyskotwac sprawa jest załatwiona Pismo zostanie wysłane i wiecej jakoś straciłem ochote co innego polubowne rozwiązanie sprawy starałem sie byc na poczaotku miły lecz neistety nie ze wszystkimi można. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Właścicielowi tego procka i innym właścicielom tych Venice selekt gratulujemy Wrześniaka :lol: (tak na serio to współczuje). A sam z tego tematu wiem ze u Wrześniaka w tej chwili Venice @ 3GHz 1,4v bym nie kupił za 400zł bo w takie klocki to on sie moze bawić z dziewczyną na kolacji? :lol: Zgadzam się ze wszystkimi moimi przedmówcami prócz Piootrkiem i jakimś lolkiem na pierwszej lub drugiej stronie który stwierdził ze Wrześniak jest cool bo ma @ w nicku a moze w... (wstrzymam się) :D Chętnie będe obserwował ten temat dokońca (sprawa z US szczególnie mi się podoba) :) PS. Broń boze dawać Wrześniakowi bana, jak się będzie biedny tłumaczył ze jest pośrednikiem :) (chłopaki troche serca :lol: ) Edit: Heh, zbulwersował się i stwierdził ze juz nic nie powie :) biedaczek... I jak ty teraz królewiczu będziesz sprzedawał swoje perełki na tweaku? (bo na tweak, pclab i tylko tam gdzie spotkasz Sokera spotkasz się również z negatywną opinią) Edytowane 28 Listopada 2005 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Od mojego nicka się odczep...masz inne ważniejsze sprawy na głowie. Ja również nie wypowiadam się dalej w temacie :) ...poczekamy zobaczymy jak się to wyjaśni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @Pioorek @KroKObok Wyście rozum postradali :mur: Faktów tu aż nadto! Fakt jest taki, że procek nie ma żadnej gwarancji,bo Wieśni@k ją tylko obiecał, a nie dał!! Inną sprawą jest dlaczego? Pewno towar trefny, to się paserstwo nazywa o ile wiem. Eech szkoda słów, nie dość, że oszust to jeszcze sojuszników se znalazł od siedmiu boleści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @Pioorek @KroKObok Wyście rozum postradali :mur: Faktów tu aż nadto! Fakt jest taki, że procek nie ma żadnej gwarancji,bo Wieśni@k ją tylko obiecał, a nie dał!! Inną sprawą jest dlaczego? Pewno towar trefny, to się paserstwo nazywa o ile wiem. Eech szkoda słów, nie dość, że oszust to jeszcze sojuszników se znalazł od siedmiu boleści. Naucz sie czytać ze zrozumieniem ksywke raz. Paserstwo buahahaha a ja myśle że gwałcisz po szkole lub po gimaznuj bo pewnei go nie skoczyles radze ci poczytać znaczenie tego słowa w encyklopedii. Poziom twojego intelektu ejst żalony i te wiaodmosci w których roji sie od przekleństw które wysylasz mi na Pw żal mi Cie dzieciaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Nie jestem jego zadnym sojusznikiem! Czekam na final, a nie ludzi mieszam z blotem... Nawet jak jest winny, to niech mu to najpierw udowodnia... Fakty? Wklejona rozmowa? To jest fakt? Zaraz ja cos wkleje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @wheeler Co ty opowiadasz, przecież pismo juz wysłane ;) No ciekawe co tam zobaczymy :) Pozatym witam ziomka z miasta :) Pozdrawiam, Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Soker wez sie naucz czytac bo ja mam serdecznie dosc przkrecania mojego nicka na tym forum. Ja niej estem jego sojusznikiem ani wrogiem omg... poprostu nie uwazam zeby naskakiwanie od tak na kogos, bo ktos tam powiedzial ze on mu nie dal gwary i wkleil loga, bylo wporzadku. Nigdy nie wiadomo kto tutaj jest oszustem. Ja poczekam i zobacze jak to sie skonczy, nie musicie odrazu tak jechac ostro z piana w ustach. Edytowane 28 Listopada 2005 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 KrokOboK to nie do ciebie :) było tylko do tego [ciach!]a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 KrokOboK to nie do ciebie :) było tylko do tego [ciach!]a A to przepraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @wheeler Co ty opowiadasz, przecież pismo juz wysłane ;) No ciekawe co tam zobaczymy :) Pozatym witam ziomka z miasta :) Pozdrawiam, Soker Sucker Co ty opowiadasz a nauczyli Cie w gimnazjum czytac czy jeszcze nie doszedłeś wogole do niego ? BO ja napsialem ze bedzie wysłana w sobote i sobie poprzekręcałeś albo CI siostra źle tekst rozczytałą współczuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) @Pioorek Więc szanowny Panie, popełniłem błąd przy pisaniu twojego nicka jednak jest to tylko literówka zaś twoje specjalne przekręcenie mnie obraża i narazie grzecznie prosze abyś to zmienił... "Sucker (ups! tzn. soker)" Nie których w domu kultury nie nauczono ;) Edit: Pana Wrześni@ka prosze również o to samo co wyżej kolege Pioorka. "Sucker Co ty opowiadasz..." Edytowane 28 Listopada 2005 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Proponuje zamknac ten temat w cholere i poczekac na FINAŁ! Wydaje mi sie, ze zaraz komus odbije i dojdzie do rekoczynow... Jedyne, co można wynieść z tego tematu to kilka wrzutów... EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Sprawa zamknięta do czasu jak przyjdzie pismo, lub jeżeli nie przyjdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 lyzkov poprosze o przeslanie na PW nr seryjnego proca. Sprawdze go w hurtowniach. Jak dojdzie pismo to tez podeslij mi skan na maila. Wrześni@k Ty moglbys podeslac skan zbiorowej gwarancji. Skoro nie wystawiasz faktur to juz Ty sie bedzie sz tlumaczyl w US mnie to wali Mam 4 dni wolne i moge sie troszke pobawic Nie rozumiem tego. Jak cos sprzedaje a mam zbiorowa gwarancje to oryginal zostawiam u siebie. Fakture wraz z kopia gwarancji sle do klienta. Czy to takie trudne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Otwieram. Prosze o kontakt na PW osoby ktore zakupily jakies produkty u Wrześni@ka. Jegomosc jest bardzo mily. Po 2 minutach zostalem zablokowany tyle mial do powiedzenia. Chyba czas rozpoczac jakies male dochodzenie. Bo z tego co sie orientuje kilka osob zostala poprostu okradziona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Po 2 minutach zostalem zablokowany tyle mial do powiedzenia.Nie za dobrze to świadczy o kims kto podobno nie ma nic do ukrycia :blink: jonathan moze puszczaja mu nerwy :wink: Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Guzik mnie to interesuje. Fakt nie zwrocenia "zepsutego" procka mowi sam za siebie. Procek pewnie zostal wymieniony a pozniej sprzedany. No bo jak inaczej to tlumaczyc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...