BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mój brat to kretyn!!! Podejżewałem to jush od dłuższego czasu, ale dzisiaj sysko się potwierdzilo. Oto co się stało: Jechał do szkoły autobusem. Na przedostatnim przystanku ludzie zaczęli wychodzić więc on tesh.Wyszedł, spojżał na komórke która jest godzina i w tym momencie 2 gostków do niego podchodzi i NAKAZUJĄ mu oddać komórke (jeden z nich miał nóż - psychol, kto wynosi nóż z domu i po hooy :evil: ) Gupek oddał - a czemu gupek: 1. Wokół niego bylo w hooy ludzi i mógł krzyczeć - pewnie ktoś by mu pomógł 2. Trochę wcześniej był komisariat. Mógł tam pójść i to zgłosić. Przy odrobinie szczęścia zdążyli by ich złapać. No ja jush słów niemam :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 z debilami wypasazonymi w noze nie ma co rozmawiac. dobrze zrobil i zapomnij, zeby mu ktos pomogl. nie ma co zycia marnowac. a na komisariat mogl pojsc, to fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No niewiem czy nikt by mu nie pomógł. Biorąc pod uwage, że on jest "mały" to by się chyba ktoś ruszył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nie przejmuj sie , moj tez inteligencja nie grzeszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nikt by sie nie ruszyl takie czasy sa, wszyscy sie boja takich sytuacji i nikt by nie chcial miec nic z tym wspolnego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Nasze społeczeństwo schodzi na psy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nikt by sie nie ruszyl takie czasy sa, wszyscy sie boja takich sytuacji i nikt by nie chcial miec nic z tym wspolnego :/ nikt sie nie ruszy jak zaczniesz krzyczec ludzie pomozcie :) ale jak sie zwrocisz do konkretnej osoby o pomoc to ci pomoze bo poczuje sie zobowiazana ( tak jest w teorii przynajmniej, sam nie probowalem nigdy :P bo nie bylo potrzeby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ok wyobraz sobie taka sytuacje stoi przed toba gosc z nozem a ty zaczepisz kogos i zawolasz "ej ty pomoz mi" ? [czy cos w tym stylu] raczej nie bedziesz sie wtedy odzywal bo nie wiadomo co za psychol przed toba stoi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a qrwa moze miał krzyczec 'pomocy chcą mi ukraść komórke!!!!'????a gdyby taki psych go dźgnął nożem..??? tym razem to ty sie nie popisałeś... ja to wogóle bym nie pozwalał dzieciom do szkoły nosić komórki.....chyba ze z konieczności.... a poza tym NIGDY, ALE TO NIGDY NIE WYJMUJ KOMÓRKI NA ULICY!!!! niech sobie szczeniek kupi za kieszonkowe zegarek za 5 zł.... a nie komórke do sprawdzania godziny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ok wyobraz sobie taka sytuacje stoi przed toba gosc z nozem a ty zaczepisz kogos i zawolasz "ej ty pomoz mi" ? [czy cos w tym stylu] raczej nie bedziesz sie wtedy odzywal bo nie wiadomo co za psychol przed toba stoi :/ Niewiem jakie jest prawdopodobieństwo że się ten kolo przestraszy. Szczelam, że tak 65% moshe więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mój brat to kretyn!!! ...byc moze - ale nie dlatego ze nie zrobil tego o czym piszesz, tylko dlatego ze nie spierdzielil gostkom - skoro bylo tylko dwoch to go nawet nie otoczyli, zazwyczaj takim bamberom nie chce sie biegac i polowaliby na kogos innego a co do komisariatu - to nie wiem czy to dobry pomysl, nawet jak gliny by ich zlapaly to mogliby sie dowiedziec co nieco o twoim braciszku i mialby dopiero przeje**ne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Raz sie ruszylem. Jakis pijany koles zaczol klepac faceta na przystanku. Z kolesiem skoczylismy zgnoic patalacha. Nagle ni z tad ni z owoad wyroslo 6 (sic!) kumpli owego goscia! Co wiecej pierowtnie zaatakowany gostek gdy tylko napastnik go puscil dal noge. Tylko na prawde zimnej krwi zawdzieczam aktualne uzebienie(nienaruszone :wink: ). Wiec to wszystko nie jest takie rozowe i rozumiem ludzi ktorzy "nie reaguja bo sie boja" ale sie z nimi nie zgadzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Na miejscu twojego brata też oddałbym komurkę . Ten kolo znożem mógłby dźgnąć twojego brata i uciec przez nikogo niezatrzymywany - kto by zatrzymał psychola z nożem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wydaje mi si eze 90% ze by go niedźgnol, noze noszą w więkrzości tchurze, gdy by brat podjoł jakąś akcke to by go poranili napewno, wiec dobrze zrobił ze oddła telefon. ja nigdy niewyciągam komorki na nieswoim osiedlu jak niemusze. co z tego ze np poradzil bym sobie z jakims dresem czy 2 potem by mnie spotkali gdzies na miescie w 5 i by mnie zmasakrowali, dziekuj ebardzo za takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Raz sie ruszylem. Jakis pijany koles zaczol klepac faceta na przystanku. Z kolesiem skoczylismy zgnoic patalacha. Nagle ni z tad ni z owoad wyroslo 6 (sic!) kumpli owego goscia! Co wiecej pierowtnie zaatakowany gostek gdy tylko napastnik go puscil dal noge. Tylko na prawde zimnej krwi zawdzieczam aktualne uzebienie(nienaruszone :wink: ). Wiec to wszystko nie jest takie rozowe i rozumiem ludzi ktorzy "nie reaguja bo sie boja" ale sie z nimi nie zgadzam.Molgbys dokladniej napisac o tej zimnej krwi?? Chcialbym wiedziec na przyszlosc co sie robi w takich przypadkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no coz jak ktos umie kopnac to z obrotu w ryja i z 2 nogi w krocze 2 zbira i po wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wydaje mi si eze 90% ze by go niedźgnol, noze noszą w więkrzości tchurze, gdy by brat podjoł jakąś akcke to by go poranili napewno, wiec dobrze zrobił ze oddła telefon. ja nigdy niewyciągam komorki na nieswoim osiedlu jak niemusze. co z tego ze np poradzil bym sobie z jakims dresem czy 2 potem by mnie spotkali gdzies na miescie w 5 i by mnie zmasakrowali, dziekuj ebardzo za takie coś.dlatego z gnatem bezpieczniej sie czuje - nawet sportowym kal. 5.5mm :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zdrowie jest ważniejsze niż komóra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Na miejscu twojego brata też oddałbym komurkę . Ten kolo znożem mógłby dźgnąć twojego brata i uciec przez nikogo niezatrzymywany - kto by zatrzymał psychola z nożem?Miałby 85% szans na przeżycie, bo niedaleko był szpital (te 15% to jakby mu nikt niepomogł, abo trafił w serce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 w tym momencie przydala by sie krav maga:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no coz jak ktos umie kopnac to z obrotu w ryja i z 2 nogi w krocze 2 zbira i po wszystkim heh za duzo sie chlopie filmow naogladales :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no coz jak ktos umie kopnac to z obrotu w ryja i z 2 nogi w krocze 2 zbira i po wszystkimco z tego ze to potrafie jak moze sie okazac ze na przystanku czeka na Ciebie siedmiu ;]] wtedy to se mozesz kopac nawet sam siebie w ryja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no coz jak ktos umie kopnac to z obrotu w ryja i z 2 nogi w krocze 2 zbira i po wszystkimco z tego ze to potrafie jak moze sie okazac ze na przystanku czeka na Ciebie siedmiu ;]] wtedy to se mozesz kopac nawet sam siebie w ryja ;) Co wy tak z tym kopaniem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tak nawiasem mowiac to oplaca sie pochodzic ze 2-3 lata na jakas sztuke walki , potem mozesz przynajmniej sie obronic przed 2-3 typkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 dal teraz bratu jakiś duży nóż zamiast nowej komóry, niech nie bedzie gorszy :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 dal teraz bratu jakiś duży nóż zamiast nowej komóry, niech nie bedzie gorszy :P ;)Wlasnie kup bratu noz i obaj jakiemus cwaniakowi zabierzcie phona, to ma tylko jedna wade - jak traficie na nie odpowiednia osobe to wam w<span style="color:red;">[ciach!]</span>la :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja mam w chacie uzywana maczete. Niby jest mejd in usa :). Bede ja mial teraz zawsze przy sobie. A jak zobaczycie gdzies na pomorzu goscia z maczeta to bede ja :). I nie podskakujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 buahah ciekawe czy twoj brat ma 150cm wzrostu czy 180 i podeszlo do niego 2 po 190, jak ma 150 to spoko oddal <- ale mugl odrazu po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic na komisariat.... Ale gdy ma 180 moglby sciemnic kolesi... np "ej panowie mozna to zalatwic mam troche kasy (sciema) odeszedl by kawalek i w drodze szukal... obruucil sie jednemu w ryja i zaczol <span style="color:red;">[ciach!]</span>ccccccccc.............!!!" Ja na pewno bym nie oddał w takiej sytuacji! PRzynajmniej bym próbował!!! W sumie w takiej sytuacji jest prawdobodobienstwo ze kkoledzy gdzies nie daleko... wiec lepiej w dobrą strone wyrwac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no coz jak ktos umie kopnac to z obrotu w ryja i z 2 nogi w krocze 2 zbira i po wszystkim heh za duzo sie chlopie filmow naogladales :mrgreen: a moze poprostu 2 lata na tae-kwon-do chodzilem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 8O no to respect :mrgreen: ale czy juz miales do czynienia z gosciami wyposazonymi w noze ? i nie chodzi mi o cwiczenia tylko o real life :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...