Gość kev Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wcześniej skanowałem tym skanerem i było ok ;] Po instalce podłącyłem skaner i jak zwykle zainstalowałem Scan Wizard i jak go uruchamiam to wywala mi błąd że skaner nie jest podłączony :/ a jak go podłączam to windows pokazuje że znaleziono skaner ... Ja już nie wiem ... pomocy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 NIe wiem czy o tym wiesz, ale najpierw sie instaluje scanwizarda, a dopiero potem podłącza skaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 co to ma za znaczenie ? tzn mam teraz wywalić SW i jeszcze raz zainstalować z odłączonym skanerem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Znaczenie jest takie, ze po odwrotnej kolejnosci w niektórych przypadkach nie da sie juz zainstalowac skanera bez formatu. Odinstaluj wszystko, sprawdz wszystkie kable(usb) i spróbuj jeszcze raz. Jak nie zadziała podłącz pod inne usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ;] trzeba było wcześniej mówić ;P ehh no trudno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Na przyszłosc tak drobna rada, czasem warto przeczytac instrukcje obslugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...