guru Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mam pytanie.Jak nazywa sie uzadzenie ktore laczy sie w samochodzie z laptopem i dzieki temu korzystamy bezprzewodowo z glosnikow samochodowych zamiast tych z laptopa ,chcialbym sie rowniez dowiedziec ktore z tych urzadzen warto kupic a ktore nie...Mam nadzieje ze w miare zrozumialy jest ten post...dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Nie wiem co masz na myśli ale widziałem na allegro małe nadajniki radiowe które potrafiły przekazać sygnał audio na częstotliwość FM tak by można było to złapać radiem samochodowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) o to mi wlasnie chodzi tylko jaka jest tego nazwa nadajnik FM? i jak to sie ma do jakosci dzwieku Edytowane 6 Grudnia 2005 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Najprostsza sprawa by była jeżeli w samochodzi masz odtwarzacz do kaset zaukp takiego adaptera. Jest to taka kaseta z głowicą i kablem. Poprostu wkładasz do odtwarzacza w samochodzi taką kasete i pod ten kabel podpinasz cokolwiek tylko chcesz. Ja tak u siebie mam w samochodzie i podpinam sobie pod to mp3 playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) A może to :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74241822 Edytowane 6 Grudnia 2005 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tak jak wyzej Misiek ci to pokazał B) chodziło ci o Transmiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...