Fikoł Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam mam pytanie ! W tej chwili posiadam dysk Seagade 20 GB U6 ST320410A i płyte główną K7S5A Pro rev.5.0 no i wsio chodzi ale teraz chciałbym sprzedać ten dysk i dołożyć do tego dysku http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76129695 i czy on będzie chodził na tym kompie ?? No i za jakieś pół miesiąca będe zmieniał płytke główną na tą http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75632254 i czy też dysk będzie kompatybilny z tą płytką ?? Czekam na odpowiedź :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISeeYou Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 z nowa plyta bedzie "kompatybilny" ale mozesz miec problemy z tym dyskiem na obecnym sprzeciku :razz: Ps. co do dokladnie tego dysku, to bufot 2mb... troche malo... zwlaszcza przy 160gb. przydalo by sie 8... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 z nowa plyta bedzie "kompatybilny" ale mozesz miec problemy z tym dyskiem na obecnym sprzeciku :razz: Ps. co do dokladnie tego dysku, to bufot 2mb... troche malo... zwlaszcza przy 160gb. przydalo by sie 8... Pozdrawiam. A czy ten dysk będzie wolniej chodził od tego obecnego ?? Bo ta prędkość dysku co mam obecnie zupełnie mi wystarcza do otwierania okienek :] I czy temperatura 41*C nie jest za wysoka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Transfer będzie szybszy niż teraz jest. Temperatura przy tym dysku to norma, możesz zainwestować w jakieś chłodzenie na ten dysk aby go ochłodzić. Wszystko będzie działało jak należy, o to się nie martw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 no jak na ten mój obecny dysk to norma to ok ;) Ja ten dysk sprzedaje za 90 zł i dopłacam do 160GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...