Skocz do zawartości
Neosekt

Jaka Kosc 512 Ddr?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zamierzam kupic sobie kosc 512 ramu DDR. Nie wiem tylko jakiej firmy. Obecnie mam 2x256 kingstona. Niestety mam tylko 2 banki, wiec jedna 256 zamierzam wyjac i wrzucic 512. Tylko wlasnie jaka 512? Rowniez kingston? Czy moze TwinMos albo Gleil? Polecicie moze cos innego? Z gory dzieki za pomoc. :-P :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam okolo 200zl. Obu kosci 256 nie sprzedam bo jedna jest moja a druga pozyczylem od kumpla bo lezala i sie kurzyla...ale przeciez nie moge juz prawie pol roku ciagle na niej jechac :? . Wypadaloby kupic swoja :lol: I dlatego to pytanie. Moglby ktos podac linki odpowiednich kostek? Z gory dziekuje. Pozdrawiam.

Ps. Czy Kingston z TwinMos'em, Hynix'em lub Gleil'em nie bedzie w zaden sposob sie grzyc? <_<

Pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh te twinmosy w proline są po 155zł ( http://sklep.proline.pl/shop.php?prodid=TWINMOS+512+400+C2.5 )

też mam podobny problem bo nie wiem gdzie kupić w proline są nawet tanie tylko też nie wiem za bardzo jakie :/ ale chyba kupie używane noname chociarz mam więcej kasy ale sobie zostawie i zmienie procka za jakiś czas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w www.skleppc.pl nie widzialem hynixow

Ps. Beda jakies niescislosci jesli ta kosc bedzie DDR 400 a moja 256 jest na 333? Na tej plycie co mam chyba obie zejda do odpowiednich taktow...

Edytowane przez Neosekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi