Jump to content
mad_bad

Asrock K7vt4a+ I Karta Graficzna Geforce 2 Mx

Recommended Posts

Mam problem z w/w tematem.Mam w/w płyte i karte graficzna.Gdy wkładam karte do portu AGP i wkładam do karty kabel od monitora,po uruchomieniu kompa monitor nie dostaje sygnału od karty.NMie wiem co sie dzieje.Czy to zależy od karty bo AGP mam 8x a karta ta wyciska max chyba 4x.A mam port AGP 3.0 moze tez od tego zależeć???

Z góry dzięki za odpowiedź i sorki za niektóre błędy w pisaniu, ale śpieszyłem sie jak to pisałem. :lol2:

 

P.S Jeśli ktoś ma taki sam problem i wie co zrobić żeby go niemieć niech napisze.

 

POZDROWIENIA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karta na pewno nie jest kopnieta.Wydaje mi sie e albo jest wejscie agp albo wejscie na procesor.Plyte w poniedzialek wysylam do serwisu i sie zobaczy co bylo zle.Dzieki za pomoc.

 

PS. Jak sie dowiem co jest kopniete napisze w tym temacie.Moze komus sie jeszcze przyda.

Edited by mad_bad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najprawdopodobniej masz ten sam problem co ja tylko że mi się gryzą GF6800le od asusa i Asus A7V880 (kt880): karta nie daje sygnalu na monitor tzn system sie ładuje ale monitor jest czarny. Masz tak samo ???

Myslałem że to wina plyty ale oddalem ja do serwisu i stwierdzili ze jest sprawna u mnie z moim gf oczywiście nie działa wiec teraz podejzenie pada na karte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

z asrockiem nie miałem takich problemów ale mam identyczne problemy z asusem a7v880 (kt880) i gf6800le (od asusa) tzn nie ma sygnalu na monitor, już chyba z 2 mies się z tym mecze oddawałem płyte na gware i powiedzieli że działa i że to wina karty dzis wlasnie oddalem karte i nie wiem co bedzie mam nadzieje ze wymienia ale watpie :mur:

Share this post


Link to post
Share on other sites



Aktualności

Artykuły



×
×
  • Create New...