khornes Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam Mam pytanie do posiadaczy radiatorów na kartach grafiki jak w temacie. Osiągacie lepsze chłodzenie z pasta czy tasma?? Bo ma na gf 440mx Se radiatory i jak mam podekrecone o 25 mhz wiecej niz wczesniej juz pojawiaja mi sie artefakty delikatne i niedoskonalosci w grach :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak posmarujesz samą pastą to radiatory nie będą się trzymać na grafice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Proponuję klej termoprzewodzący Thermophox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Proponuję klej termoprzewodzący Thermophox ;) Jedynie moze byc potem problem z demontazem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...