Gość sensej17 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak sprawdzic na windowsie xp rpo numer ip komputera?? Mam internet przez kablowke jak by co :P:P Zdory Dziekuje! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 CMD>ipconfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A to ciekawe sgj bo u mnie po tej komendzie wyskakuje czerne okno a za chwile gaśnie i tyle z mojego sprawdzania IP ;] I tak wiem jakie mam ale nudziło mi się ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (...) I tak wiem jakie mam ale nudziło mi się ;P To po co zaśmiecasz forum takimi bredniami? Rece opadają <_< Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 To po co zaśmiecasz forum takimi bredniami? Rece opadają <_< Pozdrawiam B) :blink: Zastanów się! Znam swoje IP bo musze je sam wpisać przy reinstalce systemu a interesuje mnie dlaczego to u mnie nie działa ... To jest takie trudne <_<? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zastanów się! Znam swoje IP bo musze je sam wpisać przy reinstalce systemu a interesuje mnie dlaczego to u mnie nie działa ... To jest takie trudne <_<? W takim razie przepraszam :oops: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak zaczniesz mysleć i wykonasz to w takiej kolejnosci w jakiej napisałem to zacznie działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 jakby jeszce nie zrozumiał to "uruchom" aka CMD i dopiero ipconfig. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ok działa ;] Widzisz ja wpisywałem w uruchom ipconfig ;] zamiast w CMD ehhhh ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishikawa Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A to ciekawe sgj bo u mnie po tej komendzie wyskakuje czerne okno a za chwile gaśnie i tyle z mojego sprawdzania IP ;] I tak wiem jakie mam ale nudziło mi się ;P OMG :blink: Najpierw włącz konsole, potem wpisz polecenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Dzieki wielkie ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) CMD i ipconfig to raz ewentualnie ipconfig/all dla pełnej informacji o karcie ewentualnie Połączenia sieciowe - wybierasz połączenie za pomocą którego się łączysz z netem i zakładka "Obsługa" a jakbyś chciał sprawdzić jakie masz naprawdę IP w sieci to na przykład: http://www.whatismyip.com/ Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 wystarczy także w googlach wpisać my ip albo nawet same ip :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Start->Uruchom->ipconfig i gotowe. Lub klikasz na ikone połczenia(obok zegara windows),przchdzsz do zakładki szczegóły nasamym dole masz "Adres IP Klienta" i to właśnie jest Twoje IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 :blink: Zastanów się! Znam swoje IP bo musze je sam wpisać przy reinstalce systemu a interesuje mnie dlaczego to u mnie nie działa ... To jest takie trudne <_<? to bardzo dziwne bo ja za każdym razem jak odłącze net na chwile to zawsze zmienia mi sie IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Pewnie masz neo, albo sieć lokalną. Na pewno nie masz stałego IP po prostu. Zresztą po co ten krzyk wokół IP. I tak ważniejszy jest MAC. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Pewnie masz neo, albo sieć lokalną. Na pewno nie masz stałego IP po prostu. Zresztą po co ten krzyk wokół IP. I tak ważniejszy jest MAC. No to zalezy dla kogo. MAC jest bardzo wazny i niezbedny do nawiazania polaczenia pomiedzy komputerami bo jak inaczej stworzyc ramke ale dla zwyklego usera to raczej nic nie znaczacy dziwny numer a jego nieznajomosc w niczym mu nie przeszkadza. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://ip.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...