andixad Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 witam (jesli powtarzam temat to sorry). Widziałem w necie wiele ladnych bootscreenow. W tym problem ze widzialem je w rozmiarze np 1024x768 , a jezeli ja zaladuje bootscreena i odpale kompa to widze go w rozdzielczosci 640x480, a chcialym zeby byla w 1024x768 32bit. Prosze o pomoc. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Bootscreen miał taką rozdzielczosc czy obrazek podglądu w necie? Bo ja się jeszcze nie spotkałem bootscreena w innej rozdzielczosci niz domyslnie obsługiwany przez plik, w którym sie on znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Bootscreen miał taką rozdzielczosc czy obrazek podglądu w necie? Bo ja się jeszcze nie spotkałem bootscreena w innej rozdzielczosci niz domyslnie obsługiwany przez plik, w którym sie on znajduje. obrazek, ale nie da sie jakos zmienic rozdzielczosci?????????? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 obrazek, ale nie da sie jakos zmienic rozdzielczosci?????????? :? Nie da sie i kropek. Takim go microsoft stworzył i takim pozostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...