Rider Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 http://download.chip.pl/download_1756.html...ad=3150#Comment Odwiedzcie link powyzej. Ja zostawie to bez komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 z takimi tematami to na oślą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no coment 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 To cud :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 testowaliscie? dla mnie bomba!! :lol: sciagnalem. nie wiem, ktora opcje wybrac, bo pIII nie ma na liscie. pomozecie??? :P :lol: 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ...."Problemem jedynie sa aplikacje pozerajace caly procesor" :lol: :lol: :lol: pewnie chodzi mu o worda i exela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Musze se to zainstalować bo mam durona 700@890 a cooler jamicona bardzo głośny chyba z 50 dB :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 TO DZIALA!!. Moj athlon schlodzil sie do 10*C. Zdjolem radaitor i mam 15*C. Naprawde polecam. Nie wiem dlaczego nasza spolecznosc nie okdryla dotad tego cud'u :D. PS dzis lece z super agresywnym O/C mojego antka i z waterfallem, mysle ze do 3000+ dojde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Sory ale u mnie nie działa, nic a nic temp z 41 °C nie spadła ani trocha a miałem tylko winampa i gg włączone :(. Ale jeszcze z tym cackiem pokąbinuje !!! Mam nadziej że zadziała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 TO DZIALA!!. Moj athlon schlodzil sie do 10*C. Zdjolem radaitor i mam 15*C. Naprawde polecam. Nie wiem dlaczego nasza spolecznosc nie okdryla dotad tego cud'u :D. PS dzis lece z super agresywnym O/C mojego antka i z waterfallem, mysle ze do 3000+ dojde ;) daj screeny, bo nie uwieze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ehhh szkoda zdrowia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 TO DZIALA!!. Moj athlon schlodzil sie do 10*C. Zdjolem radaitor i mam 15*C. Naprawde polecam. Nie wiem dlaczego nasza spolecznosc nie okdryla dotad tego cud'u :D. PS dzis lece z super agresywnym O/C mojego antka i z waterfallem, mysle ze do 3000+ dojde ;) Przy jakiej temp otoczenia i na jakim chłodzeniu (marka i rodzaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 kurde tam są jakieś stare procki typu p2 lub amd k6 :lol: :lol: :lol: a nie ma tam ty nowych na p4 lub athlona jakiegoś nie ma o o moim duronie to moge zapomnieć a nawet nie chce mi sie włoanczyć może trzeba restartnąc .Jak mi sie włonczy to wam powiem czy i o ile mi sie temp obniżyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Do chipsetów via i duronów/athlonów dużo lepszy jest VCool I działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a dla sis i duronów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jeśli siedzisz sobie w necie i potrzebujesz ciszy to ten programik jest nawet fajny. ale wystarczy że uruchomisz jakąs gierke i jush musisz polepszyc chlodzenie. a wypowiedz tego kolesia z linku, to no coments moze przegrzal mu sie nie tylko ten duronek ale i głowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Do chipsetów via i duronów/athlonów dużo lepszy jest VCool I działa :) Z kąd to pociągnąć ?? Jestem zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ehh ludzie-czy wy nie wyczuliscie ze zartowalem??:) to byl zwyczajny zart-nawet bym tego gowna nie instalowal, po co ma mi rezydowac w pamieci??:). Lepiej zainwestowac w FC ew porzadne WC ew porzadne AC :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jeszcze jednbo-moze i ten shit zmniejsza temp ale jak to ktos napisal-wystarczy wlaczyc gierke czy cos i juz-papap i temp going up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 EEEE tam ludzie te progsy to maja juz chyba ze 100 lat, no chyba ze nikt z was nie mowi powaznie. Nie mowcie ze nie wiedzieliscie o tym wczesniej :), ja tego uzywalem jak mialem P166. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 pic na wode fotomontaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 EEEE tam ludzie te progsy to maja juz chyba ze 100 lat, no chyba ze nikt z was nie mowi powaznie. Nie mowcie ze nie wiedzieliscie o tym wczesniej :), ja tego uzywalem jak mialem P166. ale ci się musiał grzać ten procek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ehh ludzie-czy wy nie wyczuliscie ze zartowalem??:) to byl zwyczajny zart-nawet bym tego gowna nie instalowal, po co ma mi rezydowac w pamieci??:). Lepiej zainwestowac w FC ew porzadne WC ew porzadne AC :]. Nigdy nie kupie chłodzenia wodą !!! Jak procek jest chłodzony wodą to powstają mikropęknięcia w krzemie oraz następuje przegrzanie krzemu i po co mi to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 pic na wode fotomontaz niekoniecznie, zależy tylko do jakich celów używasz kompa podczas jego pracy. Jak np. zostawiasz kompa na noc aby coś ściągał i chcesz mieć cicho to uruchamiasz se taki programik i nie ma sprawy. Nie nadaje sie to do bardziej wymagajacych rzeczy ale do surfowania po necie jeszcze ujdzie. Pozatym z tego co pamietam to XP ma już w sobie zainstalowaną taką funkcje i może nawet o tym nie wiesz a używasz tego przez cały czas. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nigdy nie kupie chłodzenia wodą !!! Jak procek jest chłodzony wodą to powstają mikropęknięcia w krzemie oraz następuje przegrzanie krzemu i po co mi to Skąd to wiesz???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a na jakiej podstawie tak myślisz ?? przegrzanie krzemu ?? a jak na AC procek osiaga temp ponad 60 C a na dobrym WC po 30 coś ;) to chba ryzyko przegrzania na WC jest mniejsze a mikropekniecia ?? coolerki sa ciezsz niz bloki wodne wiec chyba bardziej powinny niszczyć procka a te jakoś to wytrzymują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 EEEE tam ludzie te progsy to maja juz chyba ze 100 lat, no chyba ze nikt z was nie mowi powaznie. Nie mowcie ze nie wiedzieliscie o tym wczesniej :), ja tego uzywalem jak mialem P166. co niektórzy to tu chyba zainwestowali w przemysł komputerowy góra rok wcześniej. Tego typu programy to jak pamietam w 97-98 roku się pokazały i fajnie K6 266 mi chłodziły, Duraka 650 też, potem to olałem. CoolCPU jest lepszy, a ten Waterfall nie działa pod W2K/XP jak pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nie chodzi o temp jaką ma procek, tylko o taką ma na styku z jądrem procka a tu dochodzi do skrajnych temperatur przy noramalnym wentylu wszyytstko jest powoli rozprowadzane. A co do mikro pęknięc to kiedyś w chipie przeczytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 EEEE tam ludzie te progsy to maja juz chyba ze 100 lat, no chyba ze nikt z was nie mowi powaznie. Nie mowcie ze nie wiedzieliscie o tym wczesniej :), ja tego uzywalem jak mialem P166. co niektórzy to tu chyba zainwestowali w przemysł komputerowy góra rok wcześniej. Tego typu programy to jak pamietam w 97-98 roku się pokazały i fajnie K6 266 mi chłodziły, Duraka 650 też, potem to olałem. CoolCPU jest lepszy, a ten Waterfall nie działa pod W2K/XP jak pamiętam. No racja ale te progsy teraz sa juz niepotrzebne bo w win nt bylo wbudowane wylaczanie niepotrzebnych f-cji proca wiec mysle ze w win2k i XP tez to zaimplementowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 JAKI LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...