Skocz do zawartości
Michał1

Jaki odtwarzacz do filmów polecacie?

Jaki odtwarzacz  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki odtwarzacz

• Best Player
      1
    • All player
      5
    • mplayer
      0
    • SubEdit
      3
    • CinemaPlayer
      2
    • Koala
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem Allplayer jest the BEST. Ma taki fajny bajer: otóż:

Jak masz film na 2- cedekach po skończeniu pierwszej częsci automatycznie uruchamia drugą, strasznie wygodna rzecz. Jeszcze jedna zaleta to to że naprawia uszkodzone klatki.

www.allplayer.prv.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, zależy. Ja a przykład miałem filmik z rozszerzeniem .avi i wiesz co .. ? Tylko w Windows Media Frajerze 6.04 można było nastawić moment od którego chciało się oglądać. A poza po pierwsze, heh nie znam ani jednego nałogowego monitoromana który by nie miał choćby 4 playerów na raz, a po drugie każdy z nich sam wnioskuje który player na jego takim-a-takim sprzęcie tak-a-tak skonfigurowanym odtwarza najlepiej. A jeśli po pól rokiu nie zauważysz żadnej różnicy to w czym problem .. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Allplayer jest the BEST. Ma taki fajny bajer: otóż:

Jak masz film na 2- cedekach po skończeniu pierwszej częsci automatycznie uruchamia drugą, strasznie wygodna rzecz. Jeszcze jedna zaleta to to że naprawia uszkodzone klatki.

www.allplayer.prv.pl

Zara ale Vplayer tez posiada takie cuś.Wytsarczy wczytac na playliste i spoko.

Ja jestem za Vplayerem>Szkoda ze nie ma juz nowszych versji :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Ja jestem za Vplayerem>Szkoda ze nie ma juz nowszych versji   :cry:

po co zmieniac/poprawaic cos co dziala bezblednie ? ;)

i moj glos na vplayer :)

Ekhheem.. tu chcialem powiedziec ze jest pare rzeczy do poprawienia.Otoz nie mozna wywolac F6 aby sprawdzic wlaciwosci filmu(na divX 4.12 dzialalo a teraz za bardzo nie ckce no ale mam na to sposob :wink: ) takze czasami sie zawiesza sam od siebie (bardzzooo zadko) potrafii nie odznaczyc plikow przejetych przez siebie (manualnie trzeba) Na razie tyle jak sobie przypomne to rzuce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koala Film Player bez dwoch zdan...

Vplayer chyba nie wspiera akceleracji, ale glowy nie dam.

WMP tez wysoko cenie, chociazby ze wzgledu na efekt SRS WOW w dzwieku, lae bez specjalnych zabiegow niestety nie ma napisow... Teraz musze zessax 12MB i napisy juz beda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi