JejoX Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich, Mam nadzije ze martwie sie nadarmo!Zakupiłem procesor w sklepie 4speed.pl i dotarl do mnie w paczce z Athlona 3200+-nie wiem czemu sie tak stalo.Nie jestem pewien czy dostalem taki procesor jaki chialem.Jak moge to sprawdzic?Macie moze zdjecie Procka AMD Athlon 3000+ Venice?takie zdjecia z blizsza zebym mogl porownac.Gdyby sie okazalo ze to wersja 3200 to super;)-pomulka na moja korzysc.Gorzej jak jest to calkiem inny procesor w calkiem innym pudelku!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 na procu pisze przeciez o ile sie nie myle a jak go uruchomisz to sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Może byś sie wykazał i poszukał. Zobacz na to http://sklep.gral.pl/~piter/a64.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich, Mam nadzije ze martwie sie nadarmo!Zakupiłem procesor w sklepie 4speed.pl i dotarl do mnie w paczce z Athlona 3200+-nie wiem czemu sie tak stalo.Nie jestem pewien czy dostalem taki procesor jaki chialem.Jak moge to sprawdzic?Macie moze zdjecie Procka AMD Athlon 3000+ Venice?takie zdjecia z blizsza zebym mogl porownac.Gdyby sie okazalo ze to wersja 3200 to super;)-pomulka na moja korzysc.Gorzej jak jest to calkiem inny procesor w calkiem innym pudelku!! przeciez one sie z zewnatrz niczym nie roznia, zobacz na oznaczeniach jaki masz model. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_tej Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 prezent? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...