tomektt18quatro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) nie wiem czy to tu ma być ten temt ale... mam problem moi ztarzy sie pokapowali ze w kalędarzu Xp idzie sprawdzqać o której był włącazany komputer i o której był wyłączany, możecie mi pomóc, co z tym mam zrobić czy to jakoś idzie zablokować czy coś... z góry dziękuje !! Edytowane 29 Grudnia 2005 przez tomektt18quatro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jezeli dobrze pamiętam to ten program czyta informacje z podglądu zdarzeń. Powinno wystarczyć kasowanie zdarzeń systemowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektt18quatro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dzięki popróbuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) jesli skasujesz to rodzice zoabcza ze włączałes nie dzis o 12 (mimo ze właczyłes o 8 ) ale wczoraj o 9 rano :lol: ps. co do kalendarza (zegarka) to najlepszy jest motyw z tym , że w miejscu polski jest morze bałtyckie :D (w XP64 polska już jest...) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektt18quatro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 tylko nie wiem gdzie sie to kasuje !!! heheheh możecie mi powiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Sorry za offtop, ale LOL! W miejscu Polski rzeczywiście jest morze bałtyckie :lol:. To jest prawie jak ten motyw z encyklopedią Microsoftu, gdzie Polska to była jedna wielka wieś :D. A co do tematu - może po prostu wyłącz usługę 'Dziennik zdarzeń'? Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 nie wiem czy to tu ma być ten temt ale... mam problem moi ztarzy sie pokapowali ze w kalędarzu Xp idzie sprawdzqać o której był włącazany komputer i o której był wyłączany, możecie mi pomóc, co z tym mam zrobić czy to jakoś idzie zablokować czy coś... z góry dziękuje !! może jestem ślepy, ale gdzie to można wyczaić w kalendarzu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektt18quatro Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dobra, znalazłem :) Aby otworzyć Podgląd zdarzeń, kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Panel sterowania, kliknij dwukrotnie ikonę Narzędzia administracyjne, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę Podgląd zdarzeń. Jakby ktoś potrzebował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...