Skocz do zawartości
tomektt18quatro

Kalędarz Xp

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy to tu ma być ten temt ale... mam problem moi ztarzy sie pokapowali ze w kalędarzu Xp idzie sprawdzqać o której był włącazany komputer i o której był wyłączany, możecie mi pomóc, co z tym mam zrobić czy to jakoś idzie zablokować czy coś...

z góry dziękuje !!

Edytowane przez tomektt18quatro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli skasujesz to rodzice zoabcza ze włączałes nie dzis o 12 (mimo ze właczyłes o 8 ) ale wczoraj o 9 rano :lol:

ps. co do kalendarza (zegarka) to najlepszy jest motyw z tym , że w miejscu polski jest morze bałtyckie :D (w XP64 polska już jest...)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za offtop, ale LOL! W miejscu Polski rzeczywiście jest morze bałtyckie :lol:. To jest prawie jak ten motyw z encyklopedią Microsoftu, gdzie Polska to była jedna wielka wieś :D.

A co do tematu - może po prostu wyłącz usługę 'Dziennik zdarzeń'?

Edytowane przez Cebix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to tu ma być ten temt ale... mam problem moi ztarzy sie pokapowali ze w kalędarzu Xp idzie sprawdzqać o której był włącazany komputer i o której był wyłączany, możecie mi pomóc, co z tym mam zrobić czy to jakoś idzie zablokować czy coś...

z góry dziękuje !!

może jestem ślepy, ale gdzie to można wyczaić w kalendarzu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi