Skocz do zawartości
Gość

CLICK!!! (żenada)

Rekomendowane odpowiedzi

jak widze te testy w Komputer Swiecie w ktorych pod uwage bierze sie czy poczas instalacji gra posiada informacje o zajmowanym miescu... to mnie smiech ogarnia... ale to ??? Ludzi co to ma byc ??? dobrze ze Clicka w rekach nie mialem od 2 lat, a pfe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ich strona wygląda imponująco (www.click.pl), a jedyne co na niej jest to patch do gry Toon Car dodanej do czasopisma. O ile pamiętam to problem był w tym, że gra nie widziała płyty, a więc ten patch to pewnie jakiś nocd crack. Tak dalej panowie, to już druga wpadka w tym kwartale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no chłopaki bieżemy widły pochodnie i idziemy na oblężenie redakcji Clicka pozabijamy ich, zgwałcimy ich kobiety :twisted: i ukradniemy im ich kompy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za skan !

a mi się wydawało że sie znam na sprzecie.Normalnie aż im pokłonić sie moge z tytułu ich mądrosci i odrazu sprzedają moją rivke za grubą kase bo przecież to super hiper wydajna karta robiona w technologi 0,15y :D:D.nie wiem ale skad ludzie takie informacje zbierają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj naiwna mlodziezy! CLICK specjalnie wydrukowal takie bzdury przed swiatemi bo wiedzial ze jak pojdzie fama to mu forum caly naklad wykupi :lol: :lol: :lol: !

A tak wogole to mily prezent dostalem na gwiazdke - okazuje sie ze moja karta graficzna jest de best! Kto chce byc moim kolega :) ? Jak ladnie poprosi to dam pograc na tym wypasionym sprzecie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ich strona wygląda imponująco (www.click.pl).

HA HA HA HA HA! Wlasnie zapadlem na ta strone! Bozesz ... przeciez ta niby gazetka wychodzi juz jakis czas a oni dorobili sie sajta za ktory moja siostra na informatyce w 2 klasie gimnazjum dostala by dwojke ;)! Ale zonk!

PS Sorki za post faking .. :/ ale w przyplywie emocji sie nie pochamowalem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa bardzo chciałbym powrotu "starej gwardii" gambler reset i secret servic przydała by się mała rewolucja precz z clickami playemi (cybermycha musi zostać).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam BAJTEK ROX :D. Top secret tez byl OK. Gambler toze. Z dobrych gazet zostaje teraz tylko CDA. NIe widze dla niego zandje alternetywy :). Nie bede ukrywal-podoba mi sie (oczywiscie procz recenzji hardware'u i tak nie czytam ,wole na necie o tym poczytac ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ATI na pewno jest sponsorem... najbardziej mi sie podobalo to, ze gf4 ma 16mb ram :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

a wiesz ze są takie gf4 ale mx z 16mb pamieci!!! ostatnio u qmpla widzialem cos takiego w notebooku.......................

Kurka też sobie chyba kupie tego clicka!..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z dobrych gazet zostaje teraz tylko CDA. NIe widze dla niego zandje alternetywy :). Nie bede ukrywal-podoba mi sie (oczywiscie procz recenzji hardware'u i tak nie czytam ,wole na necie o tym poczytac ;])

ej sory ale ty chyba slepy jestes - pamietasz moze jak jeszcze byl ss i mial juz problemy a jednak nie poddal sie komercji i co 2 strone nie mial reklam - cda to smiec!!!! niestety taka prawda - normalnie recenzji nie mozna tam przeczytac bo jakies durne reklamy sa zajmujace chyba 30-45% papieru suxxx :twisted: :twisted: :twisted: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny lol

fajnie pokopjowana jest czesc danych z układów które sa wyżej :) (czasami tylko wklepali inna ilość trazystorów :) ) np Voodo 3 2000 i GF 2 Ti to to samo tylko ze GF 2Ti ma Vertex shader 0.5 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh kupilem tego clicka wlasnie rpzed chwila mam nadzieje, ze fajna ta gierka, ale sie troche zdziwilem, bo :

na CD1 powinna byc gra i tak tez jest nadrukowane na plytce jednak gdy ja odpalam jest na niej zawartos CD2 :) czyli inne progzy, demko W3 i pare innych rzeczy, a tam gdzie jest napisane CD2 jest zawartosc CD1 hmmmmmmmmmm ciekawe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero jutro kupie ta mega gazete. tylko ta cena..... jakies 7 zl z hakiem. wolbym wydac to na internet i jakies swieze dowcipy ( chociaz jak bede czytal tego clicka to tez zapowiada sie ze sie poleje ..... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi