Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 w 60% do Thierry Henry nie znam kolesia:P (on jest czarny a ja bialy [; ) w 46% Jackson'a Browne'a w 40% do Cliffa Bartona:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Super programik! Dalem najpierw duże foto i wyszło mi tak : Mike Oldfield - 67% Alec Baldwin - 66% David Duchovny - 62% Kevin Costner - 61% Dałem mniejsze, troche pod kątem robione i wyszło mi tak : Shahid Kapoor - 57% Rodney Mullen - 46% Sylvester Stallone - 41% Robin Williams - 40% Poźniej sproboje jeszcze z jakims foto w bardzo wysokiej rozdziałce i zobaczymy czy bedzie więcej % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Eminem - 51% Stalin - 46% grrr Antonin Dvorak - 46% i Andie MacDowell - 42% :lol: a w 38% Cary Grant i tu widzie pewnie podobieństwo :) BONUS Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Igor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ronaldo - 62% szkoda ze nie zarabiam przynajmniej tych 62% tego co on :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) ahahahahaaha, 54% do Miłosza i Neila Armstronga :lol: ale jeden Polak przynajmniej :P :D Edytowane 4 Stycznia 2006 przez mikaelus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 81% Billy Bob Thornton ;) Ładny wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 moj ojciec jest do gates'a podobny [; i do Jima Carry i jakiegos szejka tylko niepamietam jak sie nazywa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 LOL Michael J Fox 57% Pablo Picasso 56% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 John Kerry 60 Morihei Ueshiba 52 ;) Eliah Wood 52 i uwaga Astrid Lindgren 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) 50% do presleja ;) chyba zrobie inne foto,, albo się w końcu wyśpię zrobiłem,, kilka;) jak się strzeliłem trochę z profilu to isę okazało że jestem podobny w 50% do... alicji kejs ;) hańba, chyba się jednak wyśpię Edytowane 7 Stycznia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 58% Buster Keaton 54% Sarah Michelle Gellar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) 60% Tom Cruise Ale zrobie inne foto i zobaczymy. Na innej jestem podobny w 50% do Keanu Reevsa Edytowane 7 Stycznia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 78% banderas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) 75% Pierce Brosnan 60% Antonio Banderas... jak to mówią... "mega lol" :lol: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ojej :) jestem pod wrażeniem panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Masakra :smile: Zrobiłem sobie zdjęcie z profilu takie mniej poważne :wink: i podało coś takiego: 68% Gustaw Ludvig Hertz :lol: 60% Brad Pitt 58% Marlon Brando Niezły ubaw :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 LOL :) coż,, kwestia interpretacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 99% Goldberg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...