westsajd Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam. Mam następujący problem. Gdy uruchamiam system to podczas ładowania (tam gdzie "przelatuje" ten niebieski pasek :D ) komp ma zawieche gdzieś tak na 30 sek i nie chce się ładować dalej. Dysków nie słychać, dopiero jak zwiecha przejdzie zaczynają pracować. Następnie są 2 takie same zwiechy podczas wyświetlania napisu "Zapraszamy" a potem już gdy załaduje się cały system jeszcze jedna zwiecha. Ocb? Z systemem uruchamiany jest tylko avast i mixer nvidii. Prefetcha mam wyłączonego. Załadowałem BootVisa ale nic nie pomogło. Da się coś z tym zrobić? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Podgląd zdarzeń zdołał coś wyłapać? Masz możliwośc podpięcia drugiego dysku by sprawdzić na czystym systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tak mi sie zawiesił, że nie mogłem wejść do sysa :/ Niestety ale był format... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Teraz jest OK, to była wina tylko sysa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...