Pe Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 i jakie macie rekordy? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja gram :) oczywiscie amatorkso i bardzo rzadko moj rekord to cos kolo 170-180 w 10 rzutach oczywiscie czyli w jednej kolejce ;] taklze nie mam sie czym chwalic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 moge sie spytac co to jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 moge sie spytac co to jest??? bowling = kregle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 moge sie spytac co to jest??? bowling = kregle :) To czemu nie ma pytania "kto gra w kregle" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja gram nieraz :)) Moi starsi mają kręgielnię pod Łódzią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 moge sie spytac co to jest??? bowling = kregle :) To czemu nie ma pytania "kto gra w kregle" ? no bo tak lepiej brzmi ;]] sam tez bym tak napisal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Bowling to odmiana amerykańska - jest 10 kręgli i są ustawione w kształcie trójkąta. W innej wersji jest ich 9 i są ustawione w kwadrat. A ile punktów naklepałem to już nie pamiętam, ale nie jestem w to jakoś szczególnie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a no to juz wiem o co chodzi i moge odp: nie gram nie bawi mnie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...