CrashGod Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Czy moje 10163pkt wystarczy jako wspisowe? :roll: Mam nadzieje, że styknie :lol: Pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum oraz jego administracje. fuck! (spojrzałem na zegarek) ja pierd..., no wczesna jest godzina, i ta data, jak co roku trzeba utopić karpia :cry: WSZYSTKIM życzę rodzinnych, zdrowych, białych oraz wesołych świąt BN AD 2k2, a w dzisiejszy wieczór GeForce'ów FX pod choinką aby w D3 mieli po tyle fps ile da rade odświeżanie waszych monitorów :P o DX9 full 100% downloaded, czyli spać. PS. radze najpierw karpia ogłuszyć na przykład tłuczkiem do mięsa lub wałkiem :twisted: DO ZOBACZYSKA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ...aby w D3 mieli po tyle fps ile da rade odświeżanie waszych monitorów... nice :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 NIE TO FORUM btw Czy moje 10163pkt wystarczy jako wspisowe?(nie bede tego komentowal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Pierwszy post! Witamy w Tweak! Ja też życze Ci Wesołych Świąt! Przygotuj się na złe komentarze, na tym forum jest troche takich osób, które albo zazdroszczą, albo sam nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Kolego... tutaj nie trzeba miec pkt w 3dmarku jako wpisowe! wystarczy, ze umiesz poradzic i pomoc innym uzytkownikom. W kazdym badz razie WITAM i zapraszam do czestych wypowiedzi. GL HF MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) I to juz chyba all ;) Pzdr for all... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no pozdro zoltqu tobie z nami zycze milej i bezbolesnej wspolpracy :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) I to juz chyba all ;) Pzdr for all... Nie wszystko :P Zapomniales poinformowac nowego kolege o uzywaniu opcji Szukaj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Witaj na statku :D i miłem (pracy,wspópracy.zleceń,pomagania,wypowiadania, recenzowania,testowania,pisania,wymyślania................) życze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 To juz było SZUKAJ buhahahaha joke :lol: Witam i składam najlepsze życzenia Świateczne alby wasze Gf-y zaczeły gadać w wigilie Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wiclomen!!!Mam(-y:?) nadzieje że będziesz wzorowym userem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wiclomen!!!Mam(-y:?) nadzieje że będziesz wzorowym userem. nadzieja matką... Presleya ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wpisowe cudownie oj chyba nie mialbym wstepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 oj ja chyba tez ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 (...) alby wasze Gf-y zaczeły gadać w wigilie Pozdro Dzisiaj to mój WinXP 2 razy przemówił - niebieskim ekranem :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Czy moje 10163pkt wystarczy jako wspisowe? :roll: Mam nadzieje, że styknie :lol: NIE STYKNIE :x wogule nie masz co się tu wypowiadać z tak marnym wynikiem. Ehhhh..bez sęsu wogule takie tematy................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 o DX9 full 100% downloaded, czyli spać. DO ZOBACZYSKA ! A tak z ciekawosci po co ci DX 9 ????????? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 To juz było SZUKAJ buhahahaha joke :lol: Witam i składam najlepsze życzenia Świateczne alby wasze Gf-y zaczeły gadać w wigilie Pozdro a co z ATI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wiclomen!!!Mam(-y:?) nadzieje że będziesz wzorowym userem. nadzieja matką... Presleya ;D jeśli nadzieja matką głupich jestem wśród nich! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wiclomen!!!Mam(-y:?) nadzieje że będziesz wzorowym userem. nadzieja matką... Presleya ;D jeśli nadzieja matką głupich jestem wśród nich! :) Jezeli tak twierdzisz , nie bede sie sprzeczal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGod Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Cze ! widze pierwsze reakcje na moją osobę :P Cieszy mnie to bardzo, dziękuje za dobre jak i te mniej dobre komentarze. Z tym wpisowym to był żart, ale ta liczba to autentyk. Jeśli chodzi o DX9 to wiem, że dopiero poszaleje z jakimś GF FX'em ze 128 lub 256 mega pamięci ale narazie mogę sobie pomarzyć :lol: , a ja go sobie sprawdze(dx9) na moim sprzęcie. To nara !! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) I to juz chyba all ;) Pzdr for all... Nie wszystko :P Zapomniales poinformowac nowego kolege o uzywaniu opcji Szukaj świete słowa, ale i tak sie pewnie pare razy zdziwi jak ktos zamknie mu posta i walnie taki obrazek :lol: witam na forum i wesołych swiat 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 o DX9 full 100% downloaded, czyli spać. DO ZOBACZYSKA ! A tak z ciekawosci po co ci DX 9 ????????? :lol: A jak myślisz? Do tego GF FX pod choinką :lol: A tak wogóle to witam! Let the FORCE be with YOU! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Pierwszy post! Witamy w Tweak! Ja też życze Ci Wesołych Świąt! Przygotuj się na złe komentarze, na tym forum jest troche takich osób, które albo zazdroszczą, albo sam nie wiem co... e no, bez przesady, są przecież tez takie tematy np. oświętach, prezentach, gdzie nie znjadziesz złych komentarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) :D :D :D To mi się podobało. Chłopie trafiłeś w 10'kę, może jakaś tabliczka '' UWAGA ZŁY (wiecie kto ?) pisanie złych postów grozi pogryzieniem '' :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A sąinne sposoby na chwalenie się swoimi wynikami... nie tzreba tworzyć nowego tematu :) No tak Ty jestes świerzy a Kareres stary i cuchnie jak dwutygodniowe mleko??? ;) hehe żartuję ps mam zły humor :) i wogóle jetem jakieś nie w formie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) :D :D :D To mi się podobało. Chłopie trafiłeś w 10'kę, może jakaś tabliczka '' UWAGA ZŁY (wiecie kto ?) pisanie złych postów grozi pogryzieniem '' :lol: :lol: :lol: paweu zwracaj uwage co piszesz OK ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 VITAM..... mam nadzieje ze rejestrujesz sie na tym forum zeby pomagac innym.... i nie naprzykszać sie... P.S. nie zazdroszcze ci punktów w 3d marku ale nie musisz sie tym tak chwalić bo mozesz uraźic innych.//... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) :D :D :D To mi się podobało. Chłopie trafiłeś w 10'kę, może jakaś tabliczka '' UWAGA ZŁY (wiecie kto ?) pisanie złych postów grozi pogryzieniem '' :lol: :lol: :lol: paweu zwracaj uwage co piszesz OK ? :evil: Tzn. co ? nikogo nie obraziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak juz powiedzial brat MeHow tutaj nie trzeba zadnych wpisowych! trzeba sie po prostu udzielac, pomagac, doradzac, nie nabijac sobie punktow postowych glupimi wypowiedziami, nie wkurzac moderatora Grzesia ;) :D :D :D To mi się podobało. Chłopie trafiłeś w 10'kę, może jakaś tabliczka '' UWAGA ZŁY (wiecie kto ?) pisanie złych postów grozi pogryzieniem '' :lol: :lol: :lol: paweu zwracaj uwage co piszesz OK ? :evil: Tzn. co ? nikogo nie obraziłem. Wiesz dobrze o co mi chodzi i skonczmy ta gadke OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...