kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 robilem zamieszanie - zgoda no ale coz przyjechalem do domu i co stwierdzilem? zmiania chlodzenia w kompie ktory w sigu to tak jakbym chcial - 1000zl wiec wymyslilem ze narazie zmodyfikuje chlodzenie starego kompa axp1.7+ i tak bedzie mnie to kosztowalo 500zl a jak mi sie uda i dodatkowo nie uda mi sie dostac biletu na mundial to w marcu zrobie sobie mega wypas chlodzonko dla a64 niestety ale nie zarabiam 5tys miesiecznie zeby moc sobie tak ni z gruszki ni z pietruszki wydac 1tys na chlodzenie kompa :( coz jestem tylko prostym chlopcem, ktory projektuje interfejsy uzytkownika w pewnych telefonach komorkowch pozdrawiam i sorki za zamieszanie spoko, nie mam pretensji, mpo za tym mało kto zarabia tutaj 4k zł miesiecznie, ale trzeba było sie zastanowic wczesniej ;) @atek: rozumiem, ze jak wszyscy wpłaca wczesniej to wczesniej zamawiasz? ile kg jest jeszcze w paczce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 wiem, ze to wasze pieniadze i nie powinienem sie oddzywac ale ... co powiedziec zeby pieniadze, ktore zostana z zamowienia przeznaczyc na ... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=175877 Cokolwiek zostanie z mojej dzialki jest dla Ciebie. Co z tym zrobisz zalezy od Ciebie ;) Pozdrawiam PS. Wplacac wplacac! I nie wahac sie!! :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 yancenty - no niestety to jest polska ;-/ wyszlo jak wyszlo trudno, wiadomo wypadki chodza po ludziach. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 spoko, nie mam pretensji, mpo za tym mało kto zarabia tutaj 4k zł miesiecznie, ale trzeba było sie zastanowic wczesniej ;) @atek: rozumiem, ze jak wszyscy wpłaca wczesniej to wczesniej zamawiasz? ile kg jest jeszcze w paczce? jesli wszyscy wplaca wczesniej to zamawiam wczesniej bo jaki bylby sens nie zamowic majac juz pieniadze ? :D w paczcce na chwile obecna jest "Dispatch to PL: (1 x 19.8 kg)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tak jak pisałem w mailu, przelew wysłałem w sobotę wieczór. Wszystko teraz zależy od Inteligo i mBanku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Tak jak pisałem w mailu, przelew wysłałem w sobotę wieczór. Wszystko teraz zależy od Inteligo i mBanku. juz sprawdzam maila...nie mielem netu od 19,30 do 10 dzisiaj lores napisal, ze wyjezdza na kilka dni ale mowi, ze pieniadze wplacil w piatek Edytowane 8 Stycznia 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Jestem juz spowrotem. Pieniądze poszly w piątek lub nawet czwartek (nie pamietam dokladnie), ale przez PP :( Co do tej akcji Šharytatywnej (?), to jesli inni sie zgodzą, tez wyrazam zgodę. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez lores Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 lores i andyn - wasze pieniadze juz sa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ci dwaj ostatni zawodnicy? Co z nimi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Ja kase zaraz wplace , mam inteligo wiec bedzie szybko. Nie mam netu w domu narazie dlatego to troche trwa. Ok , kasa juz jest na koncie. Wiec zostal tylko jeden. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez stepan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 potwierdzam, pieniadze na koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ma ktos kontakt z tym panem? Bo moze zrezygnowal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 nie zrezygnowal, wplacil na poczcie a to roznie idzie i zalezy od poczty :) wiec jutro zamawiamy czyli dzien przed terminem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No ja tez wplacilem na poczcie, więc i jego $$$ powinna byc niedlugo... Tez mam nadzieję, że juz jutro zamowimy, i ze sprzet bedzie szybko, chociaz i tak na bloczki będę musial zapewne czekac jeszcze troche dluzej (do 16-17 zapewne...)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ty nie masz bloczków , a ja specjalnie bede musiał kupic bude pod tą chłodnice :lol: bo stara juz nastepnego ciecia nie wytrzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ty nie masz bloczków , a ja specjalnie bede musiał kupic bude pod tą chłodnice icon_lol.gif bo stara juz nastepnego ciecia nie wytrzyma. No nie wiem... Ja pod tę chłodnicę ( :D ) kupuję cały komputer, i też będę ciął budę, a bloczków to tak nadprogramowo nie mam, w znaczeniu, że gdy komputer przyjdzie, to ja jeszcze będę musiał czekać na bloki... Wiem, że trochę nie na temat, ale mam pytanko: Czy mogą pojawić się jakieś problemy z ułożeniem węży (8/10) w obudowie, nie używając skrętek kątowych (na blokach) przy DFI LP UltraD NF4; Opteronie 146 i GTO2? Bo te bloczki musiałyby być b. blisko siebie, i nie wiem, czy nie byłoby problemów z wężem (że by się jakoś załamywał przez zbyt duże "wygięcia")... Niestety nie mogę tego sam sprawdzić, dlatego piszę do Was... Dziękuję z góry za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 No nie wiem... Ja pod tę chłodnicę ( :D ) kupuję cały komputer, i też będę ciął budę, a bloczków to tak nadprogramowo nie mam, w znaczeniu, że gdy komputer przyjdzie, to ja jeszcze będę musiał czekać na bloki... Wiem, że trochę nie na temat, ale mam pytanko: Czy mogą pojawić się jakieś problemy z ułożeniem węży (8/10) w obudowie, nie używając skrętek kątowych (na blokach) przy DFI LP UltraD NF4; Opteronie 146 i GTO2? Bo te bloczki musiałyby być b. blisko siebie, i nie wiem, czy nie byłoby problemów z wężem (że by się jakoś załamywał przez zbyt duże "wygięcia")... Niestety nie mogę tego sam sprawdzić, dlatego piszę do Was... Dziękuję z góry za odpowiedzi. jezeli nie bedziesz miał na grafie kątowych to moze byc problemale wszsytko sie da zrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja juz sie pisze z calym zestawikiem na zamowienie nr4 :) zloze sobie tam cale wc kiedy w planach jest nastepny wyjazd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 panowie wlasnie sie wstalem - tyle, ze to was malo interesuje :P no ale pieniadze w komplecie wiec zaraz wanna i bank :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Sorry ze dopiero teraz pisze.... bylbym zainteresowany kupnem, jestem z jaworzna tylko nie wiem czy za pozno nie przyszedlem ( dzisiaj wrocilem ze szpitala po tygodniowym pobycie :/ )... Jakby co, to atek daj znac czy moglbym sie jeszcze dolaczyc, w jak szybkim czasie musialbym przelac pieniadze. Bo jesli mialoby to zaklocic mocno dzialanie calej tej inwestycji... no to coz.... nie bede psul niczego. Bylbym zainteresowany hydorem L20 ( jak obliczylem ze ~65zl za to chca to mi szczena opadla ) i BIX2... odbior w jaworznie. Jesli jest to mozliwa opcja to napisz mi zasady a raczej wymagania co do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) przykro mi, paczka jest pelna edit zamowienie zlozone i zaraz smigam do banku Edytowane 10 Stycznia 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 przykro mi, paczka jest pelna edit zamowienie zlozone i zaraz smigam do banku a po co do banku? przeciez chyba pisales ze masz karte? nie byloby szybciej i taniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 przykro mi, paczka jest pelna edit zamowienie zlozone i zaraz smigam do banku cieszy mnie to ogromnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 z banku juz wrocilem - jesli ktos chce dowody wplaty to prosze powiedziec udostepnie prowizja wyniosla 85 zl a nie 40 ale euro kupione po 3,8 wiec nie braknie - ale jesli ktos czuje sie oklamany/pokrzywdzony tym faktem to oddam mu roznice kilka osob zgodzile sie na oddanie reszty na rzecz chorej osoby (link) wczesniej) jesli ktos nie chce oddawac reszty to problemu nie ma reszte dostanie w paczce jak byla mowa na poczatku jesli sa jakies pytania to prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 z banku juz wrocilem - jesli ktos chce dowody wplaty to prosze powiedziec udostepnie prowizja wyniosla 85 zl a nie 40 ale euro kupione po 3,8 wiec nie braknie - ale jesli ktos czuje sie oklamany/pokrzywdzony tym faktem to oddam mu roznice kilka osob zgodzile sie na oddanie reszty na rzecz chorej osoby (link) wczesniej) jesli ktos nie chce oddawac reszty to problemu nie ma reszte dostanie w paczce jak byla mowa na poczatku jesli sa jakies pytania to prosze tak jest pytanie: dlaczego nie zapłaciłes paypalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 tak jest pytanie: dlaczego nie zapłaciłes paypalem? rozliczenie karty visa clasic przychodzi raz w miesiacu, zeby aktywowac paypala trzeba podac nr ktory przyjdzie z rozliczeniem karty, do czasu pelnej aktywacji karty w paypalu mozna robic zakupy za max 100 euro wiec nastepne zamowienie bedzie dopiero zrobione z uzyciem paypala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no to beda mila taniej :P tylko atek powiedz kiedy bedzie zamowienie nr. 4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jesli chcecie przy uzyciu paypala to w lutym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 rozliczenie karty visa clasic przychodzi raz w miesiacu, zeby aktywowac paypala trzeba podac nr ktory przyjdzie z rozliczeniem karty, do czasu pelnej aktywacji karty w paypalu mozna robic zakupy za max 100 euro wiec nastepne zamowienie bedzie dopiero zrobione z uzyciem paypala ale jaki nr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...