Martinii Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Czy organizator moglby dowiedziec sie czegos blizej co z nasza paczka? Juz chcialbym cos dzialac powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 na maile nie odpowiadaja - w skype kasy braklo, jutro zadzwonie z domu do nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 OK. Mam nadzieję, że nie będziesz musiał, że paczka dojdzie jutro... Szkoda, że tyle to trwa... Trochę zraża... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no fakt, szkoda ze wszystko nie poszlo tak gladko i sprawnie jak w pierwszym zamowieniu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 no fakt, szkoda ze wszystko nie poszlo tak gladko i sprawnie jak w pierwszym zamowieniu :( sie niemcy przestraszyli ze im wykupimy wszsytkie chlodnice :D :D :D @demek: jaka jest roznica w cenie w przypadku poplaczenia tp a skype do niemiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ze skype kosztuje to moze z 50 groszy (moze zlotowke) a z tp moze z 10 zl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 odswieze troche dzwonilem wczoraj i paczka miala byc na wczoraj dzwonilem teraz i tak jakby nie byla jeszcze wyslana - kazali dzwonic za chwile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Chyba cos zamieszali w tych zamowieniach :/ Ale szkoda ze nie mowia wprost co i jak ... Zobaczymy co madmaxowi powiedza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 odswieze troche dzwonilem wczoraj i paczka miala byc na wczoraj dzwonilem teraz i tak jakby nie byla jeszcze wyslana - kazali dzwonic za chwile hah troche cyrk. no ale musimy czekac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 odswieze troche dzwonilem wczoraj i paczka miala byc na wczoraj dzwonilem teraz i tak jakby nie byla jeszcze wyslana - kazali dzwonic za chwile I co po tej chwili oznajmili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 I co po tej chwili oznajmili?ze zaraz sprawdzi i wysle mailem co i jak maila nie ma od wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jaka jest w końcu sytuacja z naszym zamówieniem? Bo zaczyna mi się spieszyć .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 I ja rowniez czekam na jakas informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 sytuacja jest taka, ze kuriera jak nie bylo tak nie ma bede dzis dzwonil jeszcze ale nie bedzie to grzeczny telefon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 sytuacja jest taka, ze kuriera jak nie bylo tak nie ma bede dzis dzwonil jeszcze ale nie bedzie to grzeczny telefon A na ich stronach internetowych nie ma opcji sprawdzenia statusu zamówienia? (ok, mogą go nie aktualizować ale jestem ciekaw co tam widać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Date of order:Tuesday, 10. January 2006 Sum: 671,39 EUR Order status:Processing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Date of order:Tuesday, 10. January 2006 Sum: 671,39 EUR Order status:Processing szczerze mowiac juz mnie to pomalu denerwuje. nie ma to jak niemiecka solidnosc :P ... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) bede dzis dzwonil jeszcze ale nie bedzie to grzeczny telefon No słucham, czego się dowiedziałeś? Ech... ile to trzeba się naczekać... :( Edytowane 30 Stycznia 2006 przez lores Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 No słucham, czego się dowiedziałeś? Ech... ile to trzeba się naczekać... :( jestem tylko obserwatorem ale to już przegiecie i nr 2 i nr3 zamówienia. ile można i jak tak można, żenada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jestem tylko obserwatorem ale to już przegiecie i nr 2 i nr3 zamówienia. ile można i jak tak można, żenadaale co ja moge? ja wydzwaniam i doloze do tego zamowienia jeszcze dowiedzialem sie tyle zeby zadzwonic jutro miedzy 11 a 13 i sie dowiem wszystkiego krew mnie juz zalewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ale co ja moge? ja wydzwaniam i doloze do tego zamowienia jeszcze dowiedzialem sie tyle zeby zadzwonic jutro miedzy 11 a 13 i sie dowiem wszystkiego krew mnie juz zalewa broń Boże ja do Ciebie nic nie mam, ja rozumiem że DE dają d*** aż miło, tylko się dziwię jak tak można ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 broń Boże ja do Ciebie nic nie mam, ja rozumiem że DE dają d*** aż miło, tylko się dziwię jak tak można ...jak widac niestety mozna ;/ tylko dziwi mnie fakt, ze moj bloczek szybko byl i pierwsze zamowienie madmaxa a drugie i trzecie cos nie chca isc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jak widac niestety mozna ;/ tylko dziwi mnie fakt, ze moj bloczek szybko byl i pierwsze zamowienie madmaxa a drugie i trzecie cos nie chca isc... imo jezeli popadniesz w koszta to wszystkie pieniadze powinienes podzielic na calosc uzytkownikow i kazdy powinien ci je zwrocic. to ze ty organizowales zamowienie nie znaczy ze masz dokladac do tego interesu ze swojej wlasnej kieszeni niewiadomo ile! takie jest moje zdanie.... a co do tego sklepu to imo teraz to juz trzeba ostro!! oni chyba mysla ze nikt z nas by sie do nich nie wybral do tych niemiec i nie chcial wyjasnic calej sytuacji :lol: przeciez na zamowienie poszla gruba kasa ! ale nie ma co gdybac zobaczymy co z tego bedzie w najblizszym czasie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja juz powoli trace cierpliwosc dzwonilem 2 razy dzisiaj i ni cholere niemoge sie z nimi dogadac jutro poprosze znajoma biegle wlada tym ich poje.... jezykiem moze ona sie czegos dowie na kiedy maja zamiar nam to wyslac do U... pana ciekawe czemu mam to samo....ja mam wujka w niemczech wiec on teraz zadzwoni bo ja juz nie mam sily sami powiedzieli, ze paczka wyslana za kazdym razem jak dzwonie to chca zebym im podal cos nowego, a to nazwisko a to adres i juz mnie [ciach!]ica chwyta..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ciekawe czemu mam to samo....ja mam wujka w niemczech wiec on teraz zadzwoni bo ja juz nie mam sily sami powiedzieli, ze paczka wyslana za kazdym razem jak dzwonie to chca zebym im podal cos nowego, a to nazwisko a to adres i juz mnie [ciach!]ica chwyta..... mam nadzieje ze pajace nas nie zrobia w h**a bo strasznie bym sie wk***l. Dobrze atek/demek ze przynajmniej robisz cos w tej sprawie i starasz sie to wszystko wyjasniec. W sumie to ja juz sam nie wiem oco chodzi. Czy oni nas chca faktycznie orżnac czy moze chodzi o co innego :-/ juz sam nie wiem :unsure: :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 sector - tylko bez paniki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja sadze, ze to brak czegos na stanie i niechec do przyznania sie do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 W drugim zamowieniu sie przyznali ze nie ma czegos na stanie. Ale co z tego jak tylko przekladaja termin kiedy ta niedostepna rzecz bedzie. Chyba najwiecej sie bedzie mozna dowiedziec jak zadzwoni tam osoba co zna niemiecki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 tutaj nie chodzi o nieznajomosc jezyka, w ktorym rozmawiam tylko o brak checi podania jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi na moje pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 tutaj nie chodzi o nieznajomosc jezyka, w ktorym rozmawiam tylko o brak checi podania jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi na moje pytanie Jak bedziesz dzwonil to sie troche zdenerwuj, bo to juz nie idzie wytrzymac :/ niemce przesadzaja, oj prtzesadzaja :/ moze poprosic !STONKA! zeby zadzwonil od siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...