Skocz do zawartości
demek

Trzecie Zamowienie Z Niemiec Na Czesci Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

sytuacja jest taka, ze kuriera jak nie bylo tak nie ma

bede dzis dzwonil jeszcze ale nie bedzie to grzeczny telefon

A na ich stronach internetowych nie ma opcji sprawdzenia statusu zamówienia? (ok, mogą go nie aktualizować ale jestem ciekaw co tam widać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem tylko obserwatorem ale to już przegiecie i nr 2 i nr3 zamówienia. ile można i jak tak można, żenada

ale co ja moge? ja wydzwaniam i doloze do tego zamowienia jeszcze

dowiedzialem sie tyle zeby zadzwonic jutro miedzy 11 a 13 i sie dowiem wszystkiego

krew mnie juz zalewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co ja moge? ja wydzwaniam i doloze do tego zamowienia jeszcze

dowiedzialem sie tyle zeby zadzwonic jutro miedzy 11 a 13 i sie dowiem wszystkiego

krew mnie juz zalewa

broń Boże ja do Ciebie nic nie mam, ja rozumiem że DE dają d*** aż miło, tylko się dziwię jak tak można ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

broń Boże ja do Ciebie nic nie mam, ja rozumiem że DE dają d*** aż miło, tylko się dziwię jak tak można ...

jak widac niestety mozna ;/ tylko dziwi mnie fakt, ze moj bloczek szybko byl i pierwsze zamowienie madmaxa

a drugie i trzecie cos nie chca isc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widac niestety mozna ;/ tylko dziwi mnie fakt, ze moj bloczek szybko byl i pierwsze zamowienie madmaxa

a drugie i trzecie cos nie chca isc...

imo jezeli popadniesz w koszta to wszystkie pieniadze powinienes podzielic na calosc uzytkownikow i kazdy powinien ci je zwrocic. to ze ty organizowales zamowienie nie znaczy ze masz dokladac do tego interesu ze swojej wlasnej kieszeni niewiadomo ile! takie jest moje zdanie....

a co do tego sklepu to imo teraz to juz trzeba ostro!! oni chyba mysla ze nikt z nas by sie do nich nie wybral do tych niemiec i nie chcial wyjasnic calej sytuacji :lol: przeciez na zamowienie poszla gruba kasa ! ale nie ma co gdybac zobaczymy co z tego bedzie w najblizszym czasie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz powoli trace cierpliwosc dzwonilem 2 razy dzisiaj i ni cholere niemoge sie z nimi dogadac jutro poprosze znajoma biegle wlada tym ich poje.... jezykiem moze ona sie czegos dowie na kiedy maja zamiar nam to wyslac do U... pana

ciekawe czemu mam to samo....ja mam wujka w niemczech wiec on teraz zadzwoni bo ja juz nie mam sily

sami powiedzieli, ze paczka wyslana za kazdym razem jak dzwonie to chca zebym im podal cos nowego, a to nazwisko a to adres i juz mnie [ciach!]ica chwyta.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czemu mam to samo....ja mam wujka w niemczech wiec on teraz zadzwoni bo ja juz nie mam sily

sami powiedzieli, ze paczka wyslana za kazdym razem jak dzwonie to chca zebym im podal cos nowego, a to nazwisko a to adres i juz mnie [ciach!]ica chwyta.....

mam nadzieje ze pajace nas nie zrobia w h**a bo strasznie bym sie wk***l. Dobrze atek/demek ze przynajmniej robisz cos w tej sprawie i starasz sie to wszystko wyjasniec. W sumie to ja juz sam nie wiem oco chodzi. Czy oni nas chca faktycznie orżnac czy moze chodzi o co innego :-/ juz sam nie wiem :unsure: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W drugim zamowieniu sie przyznali ze nie ma czegos na stanie.

Ale co z tego jak tylko przekladaja termin kiedy ta niedostepna rzecz bedzie.

Chyba najwiecej sie bedzie mozna dowiedziec jak zadzwoni tam osoba co zna niemiecki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj nie chodzi o nieznajomosc jezyka, w ktorym rozmawiam tylko o brak checi podania jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi na moje pytanie

Jak bedziesz dzwonil to sie troche zdenerwuj, bo to juz nie idzie wytrzymac :/ niemce przesadzaja, oj prtzesadzaja :/ moze poprosic !STONKA! zeby zadzwonil od siebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...